Skanes

Skanes je mirno porodično letovalište koje se nalazi između Susa i Monastira, od koga je udaljen 7 kilometara. Ovo turističko mesto poznato je po prelepim peščanim plažama i dobrim hotelima.

 

Skanes

 

Ovo mirno letovalište na obali Mediterana se može pohvaliti nizom odličnih hotela sa širokim plažama sa najsitnijim i lepim peskom. Mesto je jako mirno, porodično i idilično. Kada Vam dosade plaže Skanesa možete otići do obližnjeg Monastira. Ovo veliko turističko mesto, osim po lepim plažama i moru, poznato je i po Ribatu, tvrđavi iz 9. veka. Ovde je sniman kultni film Žitije Brajanovo. Možete posetiti i mauzolej Habiba Burgibe, prvog tuniškog predsednika. Odlazak u Saharu i obilazak grada Tunisa takođe su u ponudi agencija.

 

Skanes

 

I Skanes i Monastir itekako mogu da se pohvale velikim shopping centrima, sa restoranima, kafićima i barovima. Najpopularniji restorani su Le Luster i El Hana. 

 

Skanes

 

Skanes je poznat po peščanim plažama koje se uglavnom nalaze u sklopu hotela duž njegove obale. Najpoznatije plaže su Sahara Beach, Neptunia i Rosa Beach. Velike su i uređene i imaju puno mogućnosti za različite aktivnosti na vodi, od paraglajdinga do skijanja na vodi. Obližnji Monastir se takođe može pohvaliti prelepim plažama, a posebno je interesantna glavna plaža. Na njoj je prvih 50 metara plićak pa je idealna za porodice sa malom decom.

 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Tunis.

 

 

 

Podeli:
Pregledano 5613 puta