Destinika Beach

Destinika plaža je Toroni plaža koja se izdvaja posebnom lepotom. Mali mirni zaliv dolazi između i deli duge Toroni i Tristinika plaže maltene na pola. I dok su plaže Toronija i Tristinika gotovo identične u karakteru, Destinika se razlikuje. Ovu plažu često turisti promaše vozeći se i ne izgleda kao predivna plaža gledajući sa puta, ali govori sasvim drugačiju priču kada ste na njoj. Postoji minimalna organizacija na Destinika plaži. Beach bar na južnom kraju nudi suncobrane i ležaljke i predstavlja mesto gde možete okusiti kalamare ili pivo.

 

 

U pitanju je lepa, peščana plaža, vrlo slična gradskoj plaži u Toroniju, ali dosta manja. Voda je na ovoj plaži uvek čista i mirna, dubina postepena, a zalasci sunca očaravajući. Ova plaža nije jedna od najlepših na Sitoniji jer se ni po čemu posebno ne izdvaja, ali je svakako vrlo lepa i plaža kojoj se ne može naći zamerka. Na plaži obično nema gužve, pa se može uživati do kasnih večernjih sati. U zaleđu plaže postoji nekoliko smeštajnih objekata čiji gosti ponekad i tokom čitavog letovanja uživaju isključivo na ovoj plaži. Na plaži postoji tuš i dovoljno mesta za parkiranje.

 

 

Plaža Destinika Beach je zaštićena od vetrova i pogodna je za porodice sa decom. Jedino što se mora uzeti u obzir je da ulaz u vodu nije postepen, već se brzo prelazi u dubinu. Plaža je duga oko 400 i široka oko 30 metara. Destinika je prva uvala pored Toronija, kada krenete u pravcu Neos Marmarasa.

 

 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

GPS: 39.9949913N 23.8900709E

 

 

 

Podeli:
Pregledano 6472 puta