Galini Studios, Benices

Udaljenost od plaže: 60m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
Aranžman uključuje:
  • usluge smeštaja (10 ili 11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana ili izabrane pansionske usluge u terminu prema
Aranžman ne uključuje:
  • turističku taksu – 1,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu, turističku taksu 7€ dnevno za hotele sa 4*, 3€ dnevno za hotele sa 3*, 1,5€ dnevno za hotele sa 1-2*. Plaćanje na recepciji.
  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.
  • prevoz
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA BELVI d.o.o. Licenca OTP 116/2021. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:

Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

PROGRAM PUTOVANJA  AVIONSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva i po sata pre poletanja kod šaltera za čekiranje na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”.  Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krfa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 14:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Krfa  je oko 15:00h. 13/14.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

Doplata za dodatni prevoz iz Novog Sada – transfer do/od bus stajališta u Beogradu, cena po osobi za povratnu vožnju – 3.200 rsd.
Minimum 4 platežne osobe. Transfer iz Novog Sada započinje 2 sata pre polaska autobusa sa bus stajališta u Beogradu.

Sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h.

Podeli: