Vila Sirtaki

Udaljenost od plaže: 270m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
Aranžman uključuje:

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:odabrane usluge u hotelu prema cenovniku; troškovi organizacije

Aranžman ne uključuje:
  • U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:individualni prevoz; paket putnog osiguranja; individualni troškovi putnika; Porez (boravišna taksa) po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72 plaća se po sobi i danu na licu mesta zavisno od kategorije hotela. Trenutni predlog zakona je sledeći : hoteli 1-2 zvezdice 0,5 € po sobi i danu; hoteli sa 3 zvezdice 1,5€ po sobi i danu; hoteli sa 4 zvezdice 3€ po sobi i danu; hoteli sa 5 zvezdica 4 € po sobi i danu.
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Euroturs i sastavni su deo ovog programa, Licenca OTP br. 107/2021. Fun travel je ovlašćeni subagent

1. dan – Mesto polaska – odabrano letovalište

Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju.

Poslednji dan – Odabrano letovalište – mesto polaska

Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.

 

  • Popusti za decu važe samo u pratnji dve odrasle osobe i samo u odgovarajućoj vrsti soba. Popusti se odnose samo na cenu osnovne usluge i ne važe za doplate i troškove rezervacije.Cene važe za minimalni boravak od 7 dana, za kraći boravak moguće je uvećanje cena od 10-20% (u zavisnosti od hotela).
Podeli: