Likithos Beach 

Likithos je mala, peščana plaža, umetnuta maltene između stena. Likithos je privatna plaža hotelskog kompleksa Likithos village smeštenog otprilike na pola puta između Toronija i Neos Marmarasa. Okružena je maslinjacima i pruža predivan panoramski pogled. Put od magistrale do plaže zaista predstavlja uživanje jer vodi kroz borovu šumu duž obale koja je prepuna skrivenih, divljih uvalica na koje imate pogled vozeći se. Da biste došli do plaže Likithos, parkirajte auto ispred hotela Likithos koji ima direktan pristup plaži.

 

 

Likithos village ima mnoštvo sadržaja koji gostima pružaju sve potrebno prilikom odmora. U sklopu kompleksa nalaze se restoran, tereni za košarku, odbojku i tenis, igralište za decu, bazen, ležaljke i suncobrani. Gostima je na raspolaganju i stoni tenis, bilijar, oprema za windsurfing, kanu i skijanje na vodi. Obezbeđen je i wi-fi. Od bazena do plaže vode stepenice. Kafić koji je na samoj plaži nalazi se na uzvišenju i ima udobne garniture za sedenje i prelep pogled na morsku pučinu.

 

 

Likithos Beach je peščana plaža, prošarana sitnim šljunkom, dok je voda kristalno čista i mirna. Na plaži postoje bar i tuš, ali nema ležaljki i suncobrana. Desno od glavne plaže, ukoliko ste okrenuti prema moru, je uvalica sa štandom i kućicom u kojoj se iznajmljuje oprema za windsurfing, kanu i ostale sportove na vodi. Do nje se stiže kamenim stepenicama. S obzirom da je ceo zaliv u kome leži plaža Likithos zaštićen od vetra, jedrilice nisu neuobičajene, tako da stvaraju još jedan impozantan prizor za posetioce. Ima malo i plićaka, ali je dubina postepena pa odgovara i deci i plivačima.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto.

 

 

 

GPS: 40.0198607N 23.8283882E

 

 

 

Podeli:
Pregledano 5724 puta