Vrasna Paralia

Vrasna Paralia se nalazi u nastavku Nea Vrasne. U pitanju je još manje mesto od Nea Vrasne, bez mnogo turističkih sadržaja, idealno za miran porodični odmor bez gužve i buke. Mesto ima jednu ulicu odnosno šetaliste duž plaže koja je načičkana restoranima, kafićima, tavernama. Od Stavrosa je udaljeno svega 6 km i nekoliko minuta vožnje od Asprovalte.
Idealno je za turiste koji žele letovanje u veoma mirnom mestu, bez mnogo turističkih sadržaja i atrakcija, za sve koji vole duge peščane plaže bez mnogo gužve.

 

 

Letovaliste Vrasna Paralia je novo turističko mesto, sa novoizgrađenim vilama i apartmanima, uređenim šetalištem i veoma čistim morem i širokom peščanom plažom dužine 3 km koja je nagrađivana Evropskom plavom zastavicom. Vrasna Paralia i Nea Vrasna zajedno imaju idealno sređenu, široku, peščanu plažu dužine 7 km, toplo i kristalno čisto more koje ostaje duboko u sećanju svakoga ko se odlučio da poseti ova dva primorska gradića Grčke.

 

 

Plaža je peščana, uređena, sa ležaljkama i suncobranima i ne postoje bitne razlike u odnosu na plažu u Nea Vrasni. Kada se radi o snabdevanju, nećete imati nikakvih problema, s obzirom da je u nastavku Nea Vrasne a u neposrednoj blizini Asprovalte i Stavrosa. Osim nekoliko restorana, kafića i prodavnica, mesto nema mnogo turističkih sadržaja tako da je idealno za miran porodični odmor, sa akcentom na prelepu plažu i može poslužiti kao odlična baza za obilazak Asprovalte i Stavrosa koji nude urbaniju atmosferu.

 

 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Vrasna Paraliju.


 

 

 

Podeli:
Pregledano 26225 puta