Budva Dan Državnosti

Program putovanja:

DAN 1. sreda, 14.02.2024. /Niš-Kruševac-Kraljevo-Budva

Okupljаnje grupe na predviđenom mestu u Nišu u 21h. Putovanje preko Kruševca, Trstenika, Kraljeva…Vožnja ka Budvi, uz usputne pauze za osveženje, odmor i granične formalnosti…

DAN 2. četvrtak, 15.02.2024./ Budva

..dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Smeštaj. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Uživanje u šetnji pored mora… Noćenje.

DAN 3. petak, 16.02.2024./  Budva– Dubrovnik – Budva
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju pored mora ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Dubrovnika. Sledi kraći obilazak starog grada sa vodičem. Šetnja Stradunom, obilazak gradskog trga Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza. Slobodno vreme u Dubrovniku. Povratak u kasnim popodnevnim časovima u Budvu. Noćenje.
DAN 4. subota, 17.02.2024/ Budva-Kotor-Budva
Doručak. Slobodan dan u Budvi ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Kotor. Polazak, kraća vožnja, potom, sledi razgled grada. Obilazak Trga od Oružja, potom trgova Svetog Tripuna, Svetog Luke i Svetog Nikole, fontana Karampana…Pauza za individualno razgledanje, povratak u Budvu i polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Vožnja uz pauze radi odmora, osveženja i graničnih formalnosti.
DAN 5. nedelja, 18.02.2024./ Niš

…očekivani dolazak na mesto polaska u Niš i ostale gradove u jutarnjim časovima (zavisno od gužve u saobraćaju, zadržavanjima na granici). Kraj programa.

  • organizovan prevoz modernim turističkim autobusom po programu,
  • 2 noćenja sa doručkom u smeštaju u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
  • usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta
  • individualne troškove putnika, ekstra usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
  • obavezna doplata za boravišnu taksu, 2€ za sve vreme boravka (plaća se u agenciji)
  • ulaznice za mesta koja se posećuju,
  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
  • troškove fakulatativnih izleta Dubrovnik (35€), Kotor (15€)
  • Doplate za jednokrevetnu sobu: 70€
  • Odbitak za sopstveni prevoz: 20€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa , zavise od broja prijavljenih putnika i u organizaciji su lokalnog inopartnera. Cena se sastoji od troškova rezervacije, organizacije, troškova prevoza, angažovanih vodiča…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti, vremenskih prilika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika. Za manji broj, organizaotor može ponuditi zainteresovanim putnicima, korigovanu cenu, ili ponuditi istu ili korigovanu cenu, koristeći gradski/međugradski javni saobraćaj. Dubrovnik (35€), Kotor (15€)

Podeli: