Dan Drzavnosti Republike Srbije je 15. februar. Ovaj datum je jedan od najbitnijih u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije. Pored toga što je Dan državnosti, on je i Dan ustavnosti Srbije, kao i dan sećanja na početak Srpske revolucije (odnosno Prvog srpskog ustanka). Dan drzavnosti Srbije se slavio do nastanka Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, nakon čega je ukinut, da bi u Srbiji ponovo počeo da se slavi od 2002. godine….

Posle Novogodišnjih praznika i januarskih slava, dolazi nam februar, a u sred februara jedan jako lep datum, datum koji najviše znači zaljubljenim osobama!

Učinite Dan zaljubljenih posebnim, otputujte negde sa dragom i voljenom osobom, iskoristite praznik na jedan drugačiji način… Odaberite jednu od naših ponudjenih destinacija, da ovaj praznik provedete u nekom drugom gradu i okruženju, da zajedno uživate u novim iskustvima…

Svaka promena je dobro došla, zato napravite romantičnu atmosferu na novom terenu! Nazdravite vašoj ljubavi! Prepustite se čarima gradova poput Venecije, Beča, Barselone, Firence, Rima, Praga… i još ponekih očaravajućih destinacija. Svaka posebna, svaka idilična za zaljubljene, svaka puna topline i dobrodošlice. Svaka je priča za sebe… budite i vi deo jedne takve priče. Budite posebni, poklonite jedno posebno putovanje voljenoj osobi i ponovo se zaljubite…ljubav nije samo reč, mnogo više je od toga… Dokažite to!