Banje Mađarske

Program putovanja:

1. dan                 BEOGRAD – MAKO BANJA
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće
 (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 05:00h ujutru (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Novog Sada oko 06:15h. Vožnja kroz Srbiju i Mađarsku do Mako Banje. Slobodno vreme za uživanje i kupanje u banji. Odlazak u Segedin. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan                  SEGEDIN – BUDIMPEŠTA (fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme ili  mogućnost fakultativnog odlaska u Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu. Po dolasku, pešačko razgledanje grada sa vodičem…Slobodno vreme u Budimpešti. Polazak za Segedin u dogovoreno vreme. U povratku odlazak do hipermarketa Auchan, Metro, Praktiker… Povratak u hotel. Noćenje.
3. dan                  SEGEDIN – BANJA KIŠKUNMAJŠA – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u banju Kiškunmajša. Slobodno vreme za uživanje u sadržajima banje.
Polazak za Beograd u posle podnevnim časovima. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

 •  Prevoz autobusom turističke klase  na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
 •  Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit)  na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni),
 •  Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
 •  Troškove ogranizacije putovanja
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 380 rsd (doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
 •  Individualne troškove,
 •  Fakultativne izlete,
 •  Boravišnu taksu – 2 € po osobi po noći,
 •  Ulaznice za banje ( Mako Banja – 4900 forinti / oko 12 €;  Kiškunmajša – 3000 forinti / oko 7 €)
  SVE CENE SU UZETE SA ZVANIČNIH WEB SAJTOVA BANJA U TRENUTKU OBJAVLJIVANJA PROGRAMA. AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE PROMENE CENA ULAZNICA OD STRANE BANJE.               
 •  Doplata za jednokrevetnu sobu – 70 € (isključivo na upit)

Doplata za jednokrevetnu sobu – 70 € (isključivo na upit)

 

FAKULTATIVNI IZLETI:
–  Budimpešta – 15 

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: