Hotel Pearl Beach Resort

Udaljenost od plaže: 80m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
  • Parking
  • Lift
Aranžman uključuje:
  • Smeštaj u studiu na bazi polupansiona ili punog pansiona
Aranžman ne uključuje:
  • Prevoz
  • Boravišna taksa i  osiguranje nisu uračunati u cenu, iznosi 1.50 eura dnevno po osobi i placa se u agenciji.  Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Plana Tours Licenca OTP 222/2021. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

Popusti: Deca do 2 godine – GRATIS (bez ležaja)  Za III-krevet i IV-krevet u sobi ili apartmanu popust je 30% za odraslu osobu, Deca od 2 do 12 godina dobija popust od 50% ako su sa dve odrasle osobe,  Ako je u dvokrevetnoj sobi  jedna odrasla osoba sa jednim detetom, u toj situaciji dete ima 20% popusta, Ako u sobi borave 1 odrasla osoba i 2 dece od 2 do 12 godina, oba deteta dobijaju popust od 30%. Ukoliko u Standard sobi ili Hills (1/3) četvrta osoba dete onda ima gratis uslugu. Apartmani 1/4 se prodaju za minimum 3 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Standard soba je predvidjena za max 3 odrasle osobe.Apartmani u vilama mogu biti sa kuhinjom (na upit).

Doplate: 1/1 soba – 70% od cene smeštaja u 1/2 sobi, krevetac za bebe 7 eura dnevno, PM-pogled na more je moguć u standard i superior sobama  – 5 eura po osobi i po danu, Boravišna taksa i  osiguranje nisu uračunati u cenu, iznosi 1.50 eura dnevno po osobi i placa se u agenciji.  Deca do 12 godina plaćaju 0,50 eura, a od 12 do 18 godina plaćaju 1,00 eura

NAPOMENA: Parking je besplatan za goste hotela.Hotel raspolaže sa novim Spa i Wellness centrom (masaža extra doplata), dodatnim sobama i novim restoranom. Hills (bivši Krušik) nije predviđen za starije osobe jer nemaju lift samo stepenice. Superior sobe mogu biti trokrevetne, četvorokrevetne. Superior Apartmani se nalaze u objektu na samoj obali i sve jedinice imaju pogled na more koji je uračunat u cenu.

Podeli: