Vila Tea, Kassiopi

Udaljenost od plaže: 120m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
Aranžman uključuje:
 • Usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
 • servis predstavnika naše agencije;
 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.
Aranžman ne uključuje:
 • Prevoz po izboru NA ZAHTEV PUTNIKA avionom ili autobusom;
 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
 • ostale individualne i nepomenute troškove;
 • fakultativne izlete i rent-a-car.
 • TURISTIČKA TAKSA
Organizator puta: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Robinzon doo, licenca OTP 120/2021. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA BR.107 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1.dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak na Krf. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 11./12. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR.107/1  – AVIONSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan Beograd– sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 2, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, redovan let za Krf. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan – 10./11. dan– Krf – boravak u izabranom apartmanu / hotelu na bazi najma/noćenja doručkom/ polupansiona. 11./12. dan– napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR.107/2– AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predviđeno vreme polazak autobusa u 13:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan -10./11. dan – …dolazak u Igumenicu I ukrcavanje na trajekt za Krf, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 12./13.dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna I noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 13./14. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;
 • prevoz trajektom Igumenica – Krf – Igumenica (vožnja traje oko 90 min u jednom pravcu);
 • usluge pratioca grupe.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Avionski prevoz (redovna linija), avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Krf – Beograd;
 • Aerodromske takse (APT) u iznosu od 43,36€ (aerodrom Beograd 24,08€, aerodrom Krf 18,30€, RF taksa 0,98€). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo doplate za avionski prevoz, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja.
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva, YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom s a avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja, putnik je dužan da izvrši doplatu razlike pre započetog putovanja ili da ostvari pravo na refundaciju u slučaju smanjenja cene goriva.
 • transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencija.

 AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Minimalan broj za realizaciju autobuskog prevoza je 40 plativih putnika. U slučaju manjeg broja putnika organizujemo prevoz u saradnji sa drugim agencijama.

AVIONSKI  PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Deca do 1.99 god. placaju 49 € avio kartu i nemaju svoje sedište

Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseca od datuma povratka sa putovanja. Agencija organizator putovanja ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju, ne dobijanje vize za kategoriju građana kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU,  u tom slučaju će se smatrati da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja agencije organizatora putovanja. Preporučujemo putnicima koji poseduju biometrijske pasoše da se o uslovima putovanja i boravka u EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu u ambasadama zemlje u koje putuju ili na www.europa.rs.U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 40), agencija organizator putovanja zadržava pravo da otkaže putovanje ili realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Krajnji rok za otkazivanje aranžmana je pet (5) dana pre datuma polaska. U slučaju da je posle zaključenja Ugovora o putovanju došlo do promena u kursu na deviznom tržištu ili promena u tarifama prevoznika i aerodromskih i kompanijskih taksi, agencija organizator putovanja zadržava pravo korekcije cene programa putovanja. Sve vreme boravka Vam na raspolaganju stoji stručan predstavnik naše agencije ili lokalni partner, koji će se potruditi oko Vašeg kompletnog boravka na izabranoj destinaciji i ponuditi brojne fakultativne izlete u saradnji sa lokalnim agentom. Preko našeg predstavnika možete vrlo povoljno iznajmiti auto i samostalno obići izabranu destinaciju i njene poznate plaže i znamenitosti. Posebna napomena za Covid 19: u slučajevima kada vlasnik objekta / smeštaja praktikuje čišenje i održavanje soba prema protokolima grčke vlade, vlasnik ne snosi pravnu odgovornost za potencijalno zaražavanje gostiju virusom Covid 19 za vreme boravka gostiju. Apartmani i studija se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.

Podeli: