Kavos 2023

Program putovanja:

 1. DAN:  Beograd
  Polazak autobusa sa parkinga na sajmu i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10. DAN:  Kavos 
U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima) ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe.

Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, fakultativno posetićemo: grad Krf i srpsku kuću, plaže Glifada i Marathias, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

 1. DAN:  Kavos
  Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…
 2. DAN:  Beograd
  Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

 

 • Cena aranžmana obuhvata :
  1. 9 noćenja u izabranom smeštaju,
  2. Prevoz na relaciji Beograd – Kavos – Beograd turističkim autobusima
  3. TrajektIgumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica i transfer do apartmana
  4. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  5. Organizacioni i drugi troškovi agencije

   

   

 • Cena aranžmana ne obuhvata:
  1. Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (Osigurana suma 30.000 evra), 1500rsd (ne uključuje rizik od Covid19).
  2. Fakultativne izlete
  3. Individualne troškove putnika
  4. Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici plaćanje u agenciji.

   

DOPLATA za polazak iz NS je 7€. Polazak će biti realizovan za min 15 osoba.

UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.

 

Podeli: