Vila Areti, Skala

Udaljenost od plaže: 450m

  • AC
Aranžman uključuje:
  • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 9/10/11 noćenja;
  • servis predstavnika naše agencije;
  • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.
Aranžman ne uključuje:
  • Prevoz po izboru individualni, autobuski (u smenema gde je predviđen) ili avionski,
  • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
  • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
  • ostale individualne i nepomenute troškove;
  • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
  • TURISTIČKA TAKSA
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Robinson Licenca OTP 120/2021 A TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 106 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1.dan – Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Kefaloniju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 9./10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 10./11./12. dan – Napuštanje soba do 09.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 106/1 – AVIONSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.dan Beograd– sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 1, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan–10./11.dan – Kefalonija – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja doručkom ili polupansiona. 11./12.dan– napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

 PROGRAM PUTOVANJA BR. 106/2 – AUTOBUSKI PREVOZ NA ZAHTEV PUTNIKA:

1.danBeograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predvidjeno vreme polaska autobusa u 16:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 83 sedišta, minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan – 11./12. dan – …dolazak u Nidri (Lefkada) I ukrcavanje na trajekt za Kefaloniju – transfer iz Fiskarda do Skale. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 11./12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika, lokalni transfer iz Skale do Fiskarda i ukrcavanje na trajekt do Nidrija (Lefkada). Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. U Nidriju ulazak u prevozno sredstvo kojim se nastavlja putovanje za Srbiju. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 12./13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga. Napomena: Kod većih gužvi moguće je koristiti i trajekt Astakos – Sami – Astakos ili Kilini – Poros – Kilini i u skladu sa tim će biti prilagođen program putovanja.

I i II dete 2 – 14 god plaćaju cenu iz tabele, u pratnji 2 punoplatežne osobe po ceni ST02 i koristi ležaj u APP04 ili zajednički ležaj sa punoplatežnom osobom u ST02.

Podeli: