Vila Areti, Skala

Udaljenost od plaže: 450m

 • AC
Aranžman uključuje:
 • usluge smeštaja na bazi najma studija/apartmana za izabrani termin prema tabeli na bazi 9/10/11 noćenja;
 • servis predstavnika naše agencije;
 • troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.
Aranžman ne uključuje:
 • Prevoz po izboru individualni, autobuski (u smenema gde je predviđen) ili avionski,
 • preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje
 • doplatu za klima uređaj (iznos naglašen u cenovniku);
 • ostale individualne i nepomenute troškove;
 • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
 • TURISTIČKA TAKSA
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Robinson Licenca OTP 120/2021 A TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 94 – INDIVIDUALNI PREVOZ:

1.dan – Putovanje individualnim prevozom. Dolazak na Kefaloniju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – 9./10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 10./11./12. dan – Napuštanje soba do 09.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 94/1 – AVIONSKI PREVOZ:

1.dan Beograd– sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 1, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Kefaloniju. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u apartman/hotel.

2.dan–10./11.dan – Kefalonija – boravak u izabranom apartmanu/hotelu na bazi najma ili noćenja doručkom ili polupansiona. 11./12.dan– napuštanje apartmana/hotela, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA BR. 94/2– AUTOBUSKI PREVOZ:

1.dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predvidjeno vreme polaska autobusa u 16:00h, iz Beograda, a polazak iz Novog Sada (uz doplatu) sa parkinga kod Železničke stanice /Kod Lokomotive/ u 14:00 h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 83 sedišta, minibusem ili autobusom u zavisnosti od broja putnika. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan – 11./12. dan – …dolazak u Nidri (Lefkada) I ukrcavanje na trajekt za Kefaloniju – transfer iz Fiskarda do Skale. Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. Savetujemo da se gosti ukrcaju na trajekt minimum 30 minuta pre polaska, zbog moguće gužve. Mesta na trajektu nisu numerisana. Putnik je dužan da se pridržava uputstva brodske posade o odlaganju prtljaga. Po dolasku na Kefaloniju goste dočekuje lokalni transfer (bus ili minibus) do odabranog apartmana. Prilikom transfera na Kefaloniji, zbog specifičnosti terena i ulica, nije moguće da autobus priđe do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu i prelaze peške deo puta do izabranog objekta. Smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana. 11./12. dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika, lokalni transfer iz Skale do Fiskarda i ukrcavanje na trajekt do Nidrija (Lefkada). Putnici sami unose svoj prtljag na trajekt. U Nidriju ulazak u prevozno sredstvo kojim se nastavlja putovanje za Srbiju. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 12./13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga. Napomena: Kod većih gužvi moguće je koristiti i trajekt Astakos – Sami – Astakos ili Kilini – Poros – Kilini i u skladu sa tim će biti prilagođen program putovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu;
 • prevoz trajektom Nidri (Lefkada) – Fiskardo – Nidri (Lefkada),vožnja traje oko 100 min u jednom pravcu; Kod većih gužvi moguće je koristiti i trajekt Astakos – Sami – Astakos ili Kilini – Poros – Kilini.
 • Usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad – 3.200 rsd. Transferi započinju 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:

 • Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Argostoli – Beograd;
 • Aerodromske takse (APT) za čarter let u iznosu od 41,29€ (aerodrom Beograd 21,61€, aerodrom Argostoli 18,70€, RF taksa 0,98€). Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo doplate za avionski prevoz, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, ukoliko dođe do povećanja ili smanjenja.
 • Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva, YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja, putnik je dužan da izvrši doplatu razlike pre započetog putovanja ili da ostvari pravo na refundaciju u slučaju smanjenja cene goriva.
 • transfer do/od izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA:

 • Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika): Novi Sad – 3.200 rsd. Transferi započinju 3-5 sata pre poletanja aviona iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

NAPOMENA: u studije i apartmane se ulazi prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.

Organizator ima GARANCIJU PUTOVANJA Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 119/2021 od 30.11.2021.god, Bankarska garancija 068/2021 od 03.12.2021.god. Akcionarskog drustva “Expobank” u visini 30.000 €. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slucaja kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU “YUTA”, 0113228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs

Podeli: