Bugarska hoteli

Nesebar je najveći dragulj bugarske rivijere. Nalazi se na obali Crnog mora, na kamenom poluostrvu i mnogo podseća na veliki usidreni brod u luci. Grad je zbog bogatog antičkog nasleđa pod zaštitom UNESCA. Od Burgasa je udaljen 35 kilometara, a od Varne oko 100 kilometara, dok je sa susednim Sunčevim Bregom gotovo spojen.

Sunčev Breg je najpopularnije turističko mesto u Bugarskoj. Nalazi se na južnoj obali Crnog mora. Od Burgasa je udaljen oko 35 kilometara. Nazivaju ga još i biserom bugarskog primorja i poznat je po mirnom moru i prozirno čistoj vodi. Osim lepog mora gradić se može pohvaliti i čistim vazduhom za koji su zadužene četinarske i listopadne šume.

Mesto Zlatni Pjasci je odmaralište koje je poznato po prelepim plažama. Nalazi se na teritoriji istoimenog parka na teritoriji Crnog mora. Mesto je od Varne udaljeno 17 kilometara, a od Beograda 800 kilometara. Prosečna temperatura vazduha tokom letnjih meseci je 27 stepeni, a temperatura vode oko 24 stepena.

Na krajnjem jugoistočnom delu Bugarske nalazi se Kiten, jedno od najpopularnijih letovališta barem kada je reč o turistima iz Srbije. Ovaj gradić je relativno novije letovalište koje je nacionalnim odmaralištem proglašeno 1962. godine. Kiten je poznat kao mirnije mesto, sa mirnim morem i prepoznatljivim sitnim peskom. Savršeno je mesto za porodice ali i za ljubitelje vodenih sportova poput jedrenja, podvodnog ribolova i ronjenja. Klima je dosta prijatna, prosečna temperatura vazduha tokom letnjih meseci je 28 stepeni, a temperatura vode kreće se oko 26 stepeni. Od Sofije je udaljen oko 450 kilometara istočno, a od Burgasa 50 kilometara.

Sozopol je jedan od najstarijih gradova na Crnom moru. Ovo popularno turističko letovalište nalazi se u jugoistočnom delu Bugarske i jedno je od najatraktivnijih i najtraženijih mesta u Bugarskoj. Od glavnog grada Bugarske, Sofije, Sozopol je udaljen nekih 430 kilometara istočno, a od Burgasa oko 25 kilometara. Gradsko priobalje čini niz prelepih plaža, a u pozadini se izdiže planina Strandža.

Bugarska hoteli – On line pretraga

Podeli:
Pregledano 31 puta

Kontakt

Radno vreme:

Pon - Pet 09:00h - 20:00h

Subota 09:00h - 15:00h

Nedelja Ne radimo

Pratite nas

Pretraga

Vaša pretraga:

Udaljenost od plaže:
Broj ležaja:
Usluga hotela: