Sarajevo – Višegrad – Mostar

Program putovanja:

1.DAN -KRALJEVO – SARAJEVO

Polazak iz Kraljeva u 04:00h. Putovanje preko Čačka i Užica do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Nakon obilaska smeštaj u hotel Bob 3*. Nakon kratkog predaha u hotelu panoramsko razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Pešačka tura sa vodičem. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN – SARAJEVO – MOSTAR (fakultativno) – SARAJEVO

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Sarajevu ili fakultativni odlazak za Mostar. U Mostaru ćemo posetiti građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je prije 1558.g. i po predanjima Stari most je sagrađen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme za uživanje zu kafu, Mostarske kolace i pivo. Povratak za Sarajevo. Noćenje.

3.DAN – SARAJEVO – VIŠEGRAD – KRALJEVO

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu ili fakultativni odlazak na toranj

„AVAZ“ i „VRELO BOSNE“. Uživanje u prelepom pogledu na grad, odakle se prave najlepše uspomene i fotografije kao razglednice. Ko želi nakon razgledanja ima vremena za opuštanje u zatvorenom restoranu/kafeu za opuštane i uživanje u pogledu uz kafu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju kraći predah u Višegradu, obilazak Andrićgrada i starog mosta. Nastavak puta prema Kraljevu. Dolazak oko ponoći. Kraj putovanja.

  • autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
  • smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto)
  • obilaske prema programu putovanja
  • usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
  • troškove organizacije putovanja
  • individualne troškove
  • fakultatitve izlete
  • međunarodno zdravstveno osiguranje

POPUSTI ZA DECU

*Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 20 €, (cenu karte).

*Deca do 12 godina   ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

DOPLATA ZA SEDISTE I JEDNOKREVETNU SOBU

*Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 20 €

*Doplata za jednokrevetnu sobu 20 €

*Doplata za biranje sedista 25 €

  • fakultativni izlet do Mostara (min.25 pax) – 20 €, deca do 12 godina 15 €
  • fakultativna poseta vrelu Bosne i Toranj “AVAZ” ( cena obuhvata uslugu vodiča, ulaznicu i prevoz) – 1.500,00 dinara (minimum 25 pax za realizaciju), cena za decu do 12 godina 1.000,00 dinara
Podeli: