Apartmani Boedette 05.01.-14.01.

Aranžman uključuje:
  • Prevoz na relacijii Beograd – Les Menuires – Beograd,
  • Sedmodnevni smeštaj u izabranim apartmanima u mestu Les Menuires,
  • Šestodnevni ski pas za skijalište Les Menuires & Saint Martin  (150 km ski staza).
Aranžman ne uključuje:
  • Ski pas Tri doline: Doplata za proširenje osnovnog 6-dnevnog skipasa, na 6-dnevni skipas koji uključuje celu ski oblast Tri doline sa 600 km ski staza iznosi 65 evra.
  • Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa koja po osobi iznosi oko 1  evro dnevno, a koja se direktno plaća na recepciji. Deca mlađa od 13 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
  • Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Najam posteljine je od 11-14 evra, a seta peškira  7,5 evra. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.
  • Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 400 evrapo apartmanu, a plaća se blokiranjem sredstava na platnoj kartici u navedenom iznosu.
  • Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi 50-100 evra u zavisnosti od veličine i kvaliteta apartmana..
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SkiBus OTP 4/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:
– 05.januar – petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
– 06.januar – subota. Dolazak u Les Menuires u popodnevnim satima i smeštanje u apartmane.
– 07-12. januar. Šestodnevno skijanje u Tri Doline.
– 13.januar – subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
– 14.januar – nedelja. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

Podeli: