Rezidencija Relaise de la Guisane

Aranžman uključuje:
  • Prevoz na relacijii Beograd – Briancon – Beograd,
  •  Sedam noćenja u odgovarajućim apartmanima u samom gradu Briancon, u blizini polazne stanice gondole.
  • Šestodnevni ski pas koji pored ski centra Serre Chevalier, jedan dan važi i za skijalište Montgenevre.
Aranžman ne uključuje:
  • Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa, a koja se plaća na licu mesta na recepcijama smeštajnih objekata.
  • Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu istu možete da rentirate. Preporučujemo da nosite sopstvenu posteljinu i peškire.
  • Depozit: U zavisnosti od veličine apartmana, depozit iznosi od 400 evra do 600 evra, a plaća se na licu mesta, neposredno pre ulaska u smeštaj. Plaćanje je ili gotovinski ili blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.
  • Završno čišćenje: Čišćenje apartmana  nije u ceni aranžmana, pa su putnici u obavezi da apartmane srede, očistite i dovestu u red da budu u stanju kakvi su bili pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete dodatno platiti tu uslugu.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SkiBus OTP 4/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:
– 02.februar – petak:  Polazak iz Beograda u poslepodnevnim satima.
– 03.februar – subota: Dolazak u masto Briancon u popodnevnim satima i smeštaj u izabrane apartmane.
 04 – 09.februar. Šest dana skijanja u ski oblasti Serre Chevalier. Opciono, ski izlet do ski centra Montegenevre udaljenog svega 12km od Briancona. Postojeći skipas uključuje jedan dan skijanja u ski centru Montgenevre – ski oblast Milky Way. Izlet se realizuje ako ima minimum 30 zainteresovanih putnika.
– 10.februar – subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
– 11.februar – nedelja:  Dolazak za Beograd u ranim popodnevnim satima.

Podeli: