Varšava Nova godina

Program putovanja:

Varšava Nova godina 2021

1.DAN (29.12.2019. Nedelja) BEOGRAD

Polazak u 17:00h iz Beograda sa turističkog terminala – Lastina garaža (auto-put Beograd – Niš) i u 18:30h iz Novog Sada sa parkinga restorana Zlatna medalja. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Varšavi…

2.DAN (30.12.2019. Ponedeljak) VARŠAVA

Dolazak u Varšavu u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada: kvart Starog grada – Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim malo južnije, tzv. Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade varšavskog Univerziteta… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN (31.12.2019. Utorak) VARŠAVA – LOĐ

Doručak. Fakultativni odlazak prema Lođu, gradu koji je u 19. veku bio obećana zemlja i simbol prosperiteta. Po dolasku šetnja najdužom pešačkom zonom u Poljskoj, ulicom Piotrkovska gde se izmenjuju vile i palate iz 19. veka. Slobodno vreme. Predlažemo posetu manufaktura u Lođu, kompleks koji je obuhvatala bivša „Izrael Poznanski” fabrika, a danas je moderan spoj starog i novog, kulturno zabavni kompleks koji obuhvata 3 muzeja: muzej grada, muzej fabrike i muzej moderne umetnosti, ili jednostavno uživajte u bogatoj kupovini u okviru ovoga kompleksa… Povratak u Varšavu i priprema za doček. Uveče ćemo zajedno dočekati Novu godinu u nekoj od diskoteka ili na trgu. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.  

4.DAN (01.01.2020SredaVARŠAVA

Doručak. Nakon doručka mogućnost pešačke ture upoznavanja starog gradskog jezgra Varšave, ili slobodne aktivnosti… Noćenje.

5.DAN (02.01.2020. Četvrtak) VARŠAVA – ZEKLAZOWA WOLA – SRBIJA

Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnost i kupovinu, ili fakultativni izlet do sela Zeklazowa Wola. Selo se prvi put pominje u XVI veku, a poznato je po mestu rođenja Fridriha Šopena. Iako je na tom mestu živeo vrlo kratko, danas se tu nalazi Šopenov muzej u koji svake godine dolaze brojni turisti kako bi osetili duh tog vremena i slavnog kompozitora. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku …

6.DAN (03.01.2020. Petak) SRBIJA

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu Sungate 3* u izabranim sobama.
 • Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10 € po osobi.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 7 €.
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke.
 • Administrativni troškovi za ovaj program iznose 1.800 dinara.
 • Administrativni troškovi za ovaj program iznose 1.800 dinara.
 • ZEKLAZOWA WOLA (ŠOPENOV MUZEJ) cca 25€
 • DOČEK NOVE GODINE + CLUBBING cca 25€
 • LOĐ cca 25€
Podeli: