Putovanje u Pariz avio

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD – PARIZ

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let direktno za Pariz kompanijom Air Serbia. Sletanje na aerodrom. (vreme leta pogledati u tabeli). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2.   dan PARIZ – PEŠAČKA TURA – PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, krajevima grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu – Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.

3. dan PARIZ – LUVR – PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskih majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”. Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, koja je kasnije poklonjena kralju i u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.

4. dan PARIZ – VERSAJ – PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome se nalazila rezidencija kralja Luja XIV – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Odjava iz sobe. Slobodno vreme do transfera. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia (pogledati vreme leta u tabeli). Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)

 

 • povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
 • aerodromske takse (na dan objave programa iznose 93 eur / 28 eur, podložne su promeni)
 • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (trokrevetne sobe – na upit)
 • transfer putnika aerodrom -hotel- aerodrom
 • troškove organizacije putovanja
 • usluge licenciranog vodiča na destinaciji
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Ulaznice i fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela) u iznosu od 65€ po osobi po noći

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:

 • Deca 0 – 2 godine plaćaju 35 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 • Pešačka tura – Prevoz metroom – odrasli 40 €
 • Luvr – sa ulaznicom – prevoz metroom 55 € odrasli / 35 € deca
 • Versaj – sa ulaznicom za dvorac: 70 € odrasli / 40 € deca
 • Moulin Rouge / Crazy Horse – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea 100 € – 155 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
 • Krstarenje Senom – 25 € odrasli / 15 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino- partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Podeli: