Slovenija – Škofja Loka

Program putovanja:

1. DAN 14.02. – BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. DAN 15.02. – LJUBLJANA – ŠKOFJA LOKA – LJUBLJANA
U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjevekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje. (Putovanje Ljubljana Dan Zaljubljenih 2024)

3. DAN 16.02. – LJUBLJANA – TRST – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Trst. Po dolasku obilazak grada: Srpska crkva Sveti Spiridon, Piazza Unita d’ Italia, San Antonio Nuovo, teatar Verdi… Slobodno vreme. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.  (Putovanje Ljubljana Dan Zaljubljenih 2024)

4. DAN 17.02. – LJUBLJANA – BLED I BOHINJ – LJUBLJANA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet – Bled i Bohinj. Jezero Bled je okruženo slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled je predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

5. DAN 18.02. – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanja!  (Putovanje Ljubljana Dan Zaljubljenih 2024)

  • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio , video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i tokom putovanja) na relaciji prema program putovanja;
  • Smeštaj u Ljubljani u hotelu B&B Park 3* (u centru), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni)
  • Usluge vodiča i pratioca grupe
  • Agencijske usluge
  • Obilazak Ljubljane i Škofja Loke
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove putnika.
  • Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju
  • Fakultativni izleti

Doplata za jednokrevetnu sobu – 65€

– Bled i Bohinj – 25€
– Trst – 30€

Paket izleta 50€

Podeli: