Sofija 8.Mart

  • Image: 0081963654, License: Rights managed, Restrictions: reproduction only by payment or fees and sample, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Place: Bulgaria, Sofia, Credit line: Profimedia.com, Huber images

Program putovanja:

Sofija 8.Mart

1. dan 07.03.2020.

Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta u 6h. Vožnja preko Gradine sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauze. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim satima. Pešačko razgledanje grada: lavlji most, džamija, statua Svete Sofije, Largo, crkve Sveta Nedelja, crkve Svete Sofije i Aleksandra Nevskog, Ruska crkva… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativno odlazak u Nacionalnu Operu i Balet. Na repertoaru je Trubadur, opera Đuzepea Verdija. Nakon završetka opere povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 08.03.2020.

Doručak. Pakovanje prtljaga u autobus. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Rilskog manastira. Poseta manastiru i razgledanje. Nakon posete, povratak u Sofiju i odlazak u tržni centar Paradise mall. Slobodno vreme u tržnom centru. Popodne, polazak za Srbiju. Vožnja preko Gradine sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza. Dolazak u Niš u večernjim satima. Kraj programa.

  •  Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u hotelu Hemus 3* na bazi jednog noćenja sa doručkom,
  • Usluge vodiča tokom putovanja,
  • Agencijske usluge.
  • Putno zdravstveno osiguranje (prema cenovniku Sava osiguranja),
  • Odlazak na operu Trubadur: 10€ (prevoz i ulaznica na III balkonu),
  • Fakultativni izlet do Rilskog manastira: 15€

Odlazak na operu Trubadur: 10€ (prevoz i ulaznica na III balkonu),

Fakultativni izlet do Rilskog manastira: 15€

Uslov za realizaciju fakultativnog izleta do Rilskog manastira je 20 punoplativih putnika. Uslov za organizovan odlazak na operu Trubadur je 20 punoplativih putnika, u suprotnom moguće je otići na predstavu individualno (npr. taksijem). Agencija obezbeđuje ulaznice na III balkonu po navedenoj ceni, ukoliko putnik želi ulaznicu koja obuhvata neko drugo mesto (prvi, drugi balkon ili parter), moguće je rezervisati istu prema važećem cenovniku Nacionalne opere i baleta. Neophodno je da se putnici prilikom rezervacije izjasne za odlazak na operu, radi blagovremenog obezbeđivanja ulaznica.

Podeli: