Lefkada 2024

Program putovanja:

1 DAN: Beograd
Polazak autobusa u popodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 – 10. DANLefkada
Oko podneva stižemo na Lefkadu u mesto Nidri i Nikiana, smeštamo se u apartmane/studije/sobe. Dane na Lefkadi koristimo za dnevne žurke, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska I fakultativno obilazimo najpoznatije plaže Desimi, Mikros Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki. Istraživanje ostrva nastavljamo i kroz fakultativni izlet do glavnog grada Lefkade, krstarenja  kao i večernje žurke u mestu Nidri.

11.DANLefkada
Pakujemo stvari i polako napuštamo Nikianu. Sledi vožnja kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.DAN: Beograd
Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd u jutarnjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi
  • Prevoz turističkim autobusima na relaciji Beograd – Lefkada – Beograd
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
  • Organizaciju putovanja u celini
  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Obaveznu Eko taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2024. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 1,5€
  • Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus
  • Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
  • Individualne troškove putnika
  • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 1000 rsd po promeni

DOPLATA za polazak iz NS je 10€. Polazak će biti realizovan za min 15 osoba.

UMANJENJE za polazak iz Niša, Leskovca ili Vranja je 7€.

 

NAPOMENE: U slučaju da grupa putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti zajedno. U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim prevoznim sredstvom sa dela puta do (ili sa) destinacije. Maloletna lica, ukoliko putuju sa nekim drugim odgovornim licem ili profesorom, moraju imati saglasnost roditelja, overenu kod nadležnog organa. Moguće je navesti željeni raspored sedenja u prevoznom sredstvu ali agencija ne može da garantuje da će takav raspored i biti ostvaren u zavisnosti od objektivnih okolnosti. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

Postoji mogućnost da neki od sadržaja u okviru smeštaja trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja. Pomoćni ležajevi u gotovo svim smeštajima su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. Opisi usluga sadržani u programima putovanja su verodostojni, a ne i opis usluga na web sajtovima, usmeno izrečeni opisi od prodajnog osoblja kao i od strane subagenata.

Podeli: