Vila Tommy

Udaljenost od plaže: 40m

  • AC
Aranžman uključuje:
  • najam na bazi 10 noćenja studija ili apartmana bez prevoza ili sa prevozom iz Niša (za ostala mesta-doplata prema cenovniku), cene su izražene po osobi na osnovu odgovarajućeg minimalnog broja punoplativih osoba u smeštajnoj jedinici;
  • troškovi organizacije;
  • predstavnika na destinaciji i licenciranog turističkog pratioca puta;
Aranžman ne uključuje:
  • obavezna doplata za trajekt u slučaju autobuskog prevoza (sastoji se iz troškova rezervacije i cene grupne karte) prema tabeli “Cenovnik autobuskog prevoza”;
  • upotreba klima-uredjaja (doplaćuje se na licu mesta 5-7€/dan, ako drugačije nije navedeno);
  • paket putnog osiguranja;
  • individualni troškovi putnika,
  • porez po novom grčkom zakonu 4472/2017, član 72. u iznosu od 0,5€/po noći i smeštajnoj jedinici (za smenu od 10 noći ukupno 5€ po studiju-apartmanu, plaća se na licu mesta).
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Euroturs i sastavni su deo ovog programa, Licenca OTP br. 107/2021. Fun travel je ovlašćeni subagent.

 

1. dan – Mesto polaska – odabrano letovalište

Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi odabrane usluge u hotelu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju.

Poslednji dan – Odabrano letovalište – mesto polaska

Korišćenje preostalih usluga. Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.

1.dan Mesto polaska – odabrano letovalište

Individualni prevoz od mesta polaska do destinacije. Dolazak u podnevnim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu. Broj noćenja prema ugovoru o putovanju.

11.dan Odabrano letovalište – mesto polaska

Napuštanje objekta u jutarnjim časovima. Individualni prevoz do mesta polaska.

Uslovi prevoza
GARANTOVAN POLAZAK ZA GRČKU IZ NOVOG SADA, BEOGRADA I SA AUTO PUTA NOVI SAD-BEOGRAD-NIŠ
* Garantovan polazak iz Subotice, Vrbasa, Bačke Topole za putnike koji imaju uplaćen smeštaj (minimum 2 osobe) –
transfer do Novog Sada kombijem ili automobilom. Polazak sa kućnog praga u slučaju da se transfer realizuje
automobilom.
** Garantovan polazak iz Bora, Kraljeva, Kruševca, Negotina i usputnih mesta za putnike koji imaju uplaćen smeštaj
(minimum 4 osobe, osim za prve dve i poslednje dve smene gde je minimum 20 putnika
*** Polazak iz Kladova – minimum 20 putnika

 

POGODNOSTI ZA DECU:
Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ni sedište ni ležaj).
Deca 2 do 7,99 (odnosno 3,99) godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima. Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.
Jedna osoba na sopstveno

NAPOMENA: U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15.00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 08.00 časova. U slučaju ulaska u smeštajne jedinice posle 19h putnik je obavezan da o tome obavesti predstavnika na destinaciji, najkasnije 24h ranije. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste i da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Zamenu posteljine na 5 dana vrše gosti sami. Smeštajne jedinice po pravilu nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Broj parking mesta (tamo gde ih ima) je ograničen. Na internet strani i u katalogu po pravilu su prikazane slike pojedinih studija i apartmana. Izgled nekih smeštajnih jedinica može da odstupa od prikazanih.

POGODNOSTI ZA DECU:
– Deca do 1,99 godina ne plaćaju ništa (nemaju ležaj).
– Deca 2 do 7,99 godina ostvaruju popuste samo ako dele krevet sa roditeljima. Dete u zasebnom krevetu plaća kao odrasla osoba.

Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2).

JEDNA OSOBA na autobuskom prevozu plaća 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu (po cenovniku za S2).

POPUST ZA BORAVAK U 2 UZASTOPNE SMENE AUTOBUSKIM PREVOZOM IZNOSI :
– kontinentalni deo – 15€,

m prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

Jedna osoba na sopstvenom prevozu plaća 2 cene (po cenovniku za S2, uključujući i dinarski deo), a na autobuskom prevozu 1 cenu na autobuskom + 1 cenu na sopstvenom prevozu.

Dinarski deo cene aranžmana nije podložan refundaciji, bez obzira na razlog otkaza. Za promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma polaska) van otkaznih rokova naplaćujuje se iznova dinarski deo cene aranžmana. Bilo kakva promena rezervacije unutar otkaznih rokova tretira se kao otkaz aranžmana i naplaćuje se prema Opštim uslovima putovanja.
Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku.

Podeli: