Vila Doctors

Udaljenost od plaže: 250m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
Aranžman uključuje:

PAKET ARANŽMAN  ( PREVOZ + SMEŠTAJ)

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Nei Pori – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ,
 • troškove organizacije putovanja,
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

SMEŠTAJ  ( SOPSTVENI PREVOZ )

 • Smeštaj na destinaciji  Nei Pori  boravak 10 noćenja/11 dana/ sa uslugom najma u sobama, studijima,appartmanima,duplexima,
 • usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
Aranžman ne uključuje:

PAKET ARANŽMAN  ( PREVOZ + SMEŠTAJ)

 • Individualne troškove,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • usluge koje nisu predviđene programom
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
 • boravišnu taksu u Grčkoj

SMEŠTAJ  ( SOPSTVENI PREVOZ )

 • Individualne troškove,
 • prevoz do destinacije ,
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • usluge koje nisu predviđene programom
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu,
 • boravišnu taksu u Grčkoj
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Lui Travel, broj licence OTP 40/2020 – Kategorija licence A 40. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:

1.dan-10.dan: Dolazak u mesto odredišta / Nei Pori / smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje

11.dan: Nei Pori- napuštanje objekta u 9h po lokalnom vremenu . Kraj usluge .

Povratak u Srbiju po želji punika Datumi navedeni  u tabeli početak i završetak korišćenje usluge . U slučaju spajanja smena nema umanjenja.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSKI PREVOZ:  

1.dan: Putovanje Beograd – duž autoputa – Nei Pori – sastanak putnika na parkingu pored direkcije ”Lasta” pola sata pre predviđenog vremena polaska Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 11. dan: Nei Pori – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

12.dan: Nei Pori – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima)

Napomena o prevozu: mogući polasci iz Novog Sada bez naknade ( putnici iz Novoga Sada se u Beogradu raspoređuju po autobusima)

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli. Povratak iz Nei Pori  pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

Postoji mogućnost spajanja smena na našem prevozu

POPUSTI I DOPLATE NA PAKET ARANŽMAN  ( PREVOZ + SMEŠTAJ)

POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 23.05/02.06/12.06 – 10.09/20.09.2020., ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U  smeštajnoj jedinici samo jedno dete od  0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.

Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust  od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji  od 85 €, osim za smene 23.05/02.06/12.06 – 10.09/20.09.2020.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.

POPUSTI I DOPLATE NA SMEŠTAJ  ( SOPSTVENI PREVOZ )

POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ide gratis  i ima smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 24.05/03.06/12.06 – 11.09/21.09.2020., i ima smeštaj u pomoćnom ležaju. U  smeštajnoj jedinici samo jedno dete od  0 do 8 godina može da koristi zajednički ležaj.

Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust  od 15% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji  od 85 €, osim za smene 24.05/03.06/13.06 – 13.09/21.09.2020.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.

Podeli: