LJoret de Mar leto 13 dana

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Bazen
Aranžman uključuje:
 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac), prema program putovanja
 • Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 4* i 1 noćenje sa doruckom u Salsomaggiore termama u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama i 1 noćenje sa doručkom u Montekatini Termma u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama.
 • Usluga predstavnika agencije / vodiča,
 • Obilaske gradova prema programu, (Salsomaggiore Terme, Monako, Nica, Montekatini Terme)
 • Troškove realizacije programa
Aranžman ne uključuje:
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela) – u hotelima sa 2* i 3*- 1 € / noćenju, 4* – 2 € / noćenju
 • Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela – 1 € / noćenju za hotele 3*, 1.5€ / noćenju za hotele 4*)
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Salsomaggiore Terme (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1,5 € / noćenju, 4* -2,5 € / noćenju
 • Medjunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit zbog raspoloživosti
  Alegria Sun Village 4* 175€
  Alegria Mariner 4* 185€
Organizator puta: Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Felix travel, licenca OTP 94/2021 Kat. A. Fun travel je ovlašćeni subagent

LETOVANJE ŠPANIJA LJORET DE MAR 

Letovanje sa obilascima Salsomaggiore , Monako, Nica, Montecatini Terme i fakultativnom posetom Barseloni

1. DAN – BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra ( savska strana) u 17:00h. Polazak iz Beograda u 17:30h. Dnevna i noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – SALSOMAGGIORE TERME
Dolazak u Salsomaggiore Terme u prepodnevnim časovima. Terme se nalaze u pokrajini Emilia Romagna. Posle Parme od 2016 godine ove terme su najposećenije od strane turista. Šetnja sa vodičem. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor I individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN – SALSOMAGGIORE TERME – MONAKO – NICA
Doručak. Napuštanje hotelskih soba, pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Azurnoj obali. Dolazak u Kneževinu Monako, obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monako-Villa: Okeanografski muzej osnovan 1910.god. u kome se nalazi akvarijum, botanička bašta princeze Grejs Keli sa vidikovcem sa koga se pruža predivni pogled na Kneževinu, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama su sahranjeni princeza Grejs Keli I princ Renije III, Prinčevska palata…Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Nici. Po dolasku u Nicu obilazak prestonice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku.

4. DAN – LLORET DE MAR
(Letovanje Španija Ljioret De Mar) Dolazak u Ljoret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmantnog gradića, poznatog letovališta na obalama Katalonije u regiji Costa Brave. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu. Večera. Noćenje.

5. DAN – LLORET DE MAR – „PLAŽE COSTA BRAVE“ –  TOSSA DE MAR – PLAŽA SANTA KRISTINA –  BOTANIČKA BAŠTA PINYA DE ROSA –  VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi, Tossa de Mar-u I  Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka poseduje neverovatan šarm. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner zahvaljujući kojoj je ovaj ribarski gradić postao poznat I omiljen među jet-setom. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, sunčanje. Drugi deo dana provodimo na jednoj od najlepsih plaža i uvala okruženoj borovom šumom – Santa Kristini. Prvo ćemo posetiti nestvarno lepu botaničku baštu Pinja de Rosa koja je rad dr.Fernanda Riviere koji je deo svog života posvetio uređivanju upravo ovog prostora. Zovu je još i “bašta kaktusa” za koju posetioci kažu da je “raj na zemlji”. Ovaj vrt se prostire na 50ha, sa oko 7000 biljnih vrsta. U povratku svraćanje u vinariju (bodegu) na degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

6. DAN – LLORET DE MAR – BARSELONA PANORAMIKA
(Letovanje Španija Ljioret De Mar) Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone. Panoramski obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, šetalište Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas I čuvenoj gotičkoj četvrti – Barrio Gotico. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

7. DAN – LLORET DE MAR
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Noćenje

8. DAN – LLORET DE MAR – BARSELONA MAGICA
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. Nakon kupanja fakultativna poseta parka Guell koji je potpis čuvenog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti I zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje.

9. DAN – LLORET DE MAR 
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Mogućnost fakultativnog izleta „Barselonu by night“ (Barselona noću). Polazak posle večere. Osetite i prepustite se čarima noćnog života u Barseloni koja pruža turistima romantične trenutke na trgovima, kafićima,restoranima… Povratak u Ljoret de Mar u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

10. DAN – LLORET DE MAR – FIGUERAS
Doručak. Napuštanje hotelskih soba I pakovanje stvari. Slobodno vreme do poslepodnevnog polaska za Figueras. Dolazak u živopisni rodni grad čuvenog nadrealiste Salvadora Dalija. Slobodno vreme za uživanje u ovom šarmantnom gradiću ili mogućnost fakultativne posete muzeju, najvećem nadrealističkom objektu na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Italiji. Noćna vožnja.

11. DAN – MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi I restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

12. DAN – MONTECATINI TERME – VIAREGGIO – MONTECATINI TERME
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Viareggio, jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Ligurijskog mora sa jedne strane i beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Ligurijskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na peščanim plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće koje je i Giacomo Puccini posećivao. Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

13. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

TRANSFERI IZ DRUGIH GRADOVA

NIŠ parking kod Tehničkog fakulteta 30
ALEKSINAC benzinska pumpa Lukoil 30
KRUŠEVAC Pojate – Ex motel Evropa 30
PARAĆIN benzinska pumpa Mihajlović 25
JAGODINA benzinska pumpa Koral 25
KRAGUJEVAC benzinska pumpa OMV – Lapovo 25
SMEDEREVO Požarevačka petlja benzinska pumpa EKO 20

 

MALI POŽAREVAC benzinska pumpa Knez Petrol 20
NOVI SAD parking Roda market 20

Fakultativne izlete (minimum 30 prijavljenih)

 •  “Barselona panoramica” – 35 € / deca do 12 god. -20€ (celodnevni izlet)
 • “Barselona magica” – 30€ / deca do 12 god. – 15€ (celodnevni izlet)
 • Plaže Costa Brave: Tossa de Mar, Santa Kristina, bodega (besplatna degustacija vina) i poseta botaničkoj bašti – 25 €/ deca do 12.god. 10 € (cena uključuje prevoz,razgledanje Tossa de Mara sa vodičem,ulaznicu za botaničku baštu i degustaciju vina)
 • Barselona „ By night“ (Barselona noću) – 20€ / deca do 12 god. – 10€
 • Viareggio -20 €/deca do 12.god. – 10€
 • Muzej Salvadora Dalija* – 20€/deca do 8 god.- 5€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju)
 • Park Guell* – 15€/deca do 12 god. – 10€ (cene su podložne promeni)

PAKET IZLETA (NE OBUHVATA IZLETE SA *) – 120€

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 65 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.
PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 470000057652 OD 01.10.2023. GODINE – ROK VAŽENJA 01.10.2024. GODINE, POLISA TRIGLAV OSIGURANJE A.D.O, U VISINI OD 50.000 EVRA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA

Podeli: