Nova godina Malta

 • Valeta

 • Popeye Village

 • Popeye Village

 • Paceville

Program putovanja:

1. dan Beograd – Malta : Turistički aranžman započinje 2h pre prvog ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona. Svu potrebnu dokumentaciju putnik dobija u agenciji ili na dostavljenu e-mail adresu. Putnik samostalno pristupa šalteru za predaju prtljaga, carini kao i šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzimaju službe Aerodroma i kabinsko osoblje. Direktan let. Po sletanju na krajnju destinaciju sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do objekata gde gosti borave po ranije utvrđenom rasporedu. Smeštaj u sobe (sobe su rezervisane od 16h, a može biti i ranije, u slučaju raspoloživosti). Noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće i može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Na pojedinim destinacijama, moguće je da se prtljag preveze drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do pretposlednji dan: Slobodni dani za individulana razgledanja, posete i odmor. Postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje uz uslugu navedenu u cenovniku.
Poslednji dan: napuštanje soba najkasnije do 09h ( ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona ili kasnije u zavisnosti od poslovne politike smeštajnog objekta), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan let do Beograda.

 •  Povratna avio karta na relaciji Beograd – Malta – Beograd.
 •  Transferi aerodrom – hotel – aerodrom.
 •  Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 5 noćenja.
 •  Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 53,50€ za odrasle i decu preko 2 godine
 •  YQ taksa – doplata za gorivo(za odrasle i decu preko 2 godine)u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse je podložan promeni, u slučaju povećanja takse putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
 • Usluge lokalnog predstavnika na engleskom jeziku, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Na nekim od datuma polaska/povratka postoji mogućnost više letova u sistemu aviokompanije Air Serbia istog dana, iz tog razloga vremena poletanja aviona u odlasku iz Beograda i povratka iz Larnake su podložna promenama i biće definitivno potvrđena prilikom pravljenja rezervacije

 •  ECO taksa („ECO Contribution tax“) koja se plaća na licu mesta, prilikom check in-a ili check out-a (0,50 centi – po noći po osobi do maksimalnog iznosa od 5 EUR po osobi)
 •  Doplata za privatni, povratni transfer (opciono) 1-3 osobe 50€, 4-7 osoba 70€, sedište za dete/bebu (na upit) 12€
 •  Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela).
 •  Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog.
 •  Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika.

Deca od 0-2 godine plaćaju 30€ troškove avio prevoza. Paket aranžmani uključuju avio kartu na redovnoj liniji Air Serbia koja se posle posle izdavanja ne može menjati (datum i destinacija).
Cene paket aranžmana su date sa avio kartom prema trenutno raspoloživoj tarifi na direktnoj liniji Air Serbia i promenjiva je u odnosu na dostupne tarife na letu u trenutku pravljenja rezervacije. Na nekim od datuma polaska/povratka postoji mogućnost više letova u sistemu aviokompanije Air Serbia istog dana, iz tog razloga vremena poletanja aviona u odlasku iz Beograda i povratka sa Malte su podložna promenama
Sve iskazane cene su po osobi u dvokrevetnoj sobi za paket aranžman ako nije drugačije navedeno.
Iskazani popust kod dece je isključivo uz uslov da dete putuje uz 2 odrasle i punoplative osobe. Deca starosti do 2 god (beba) nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Ukoliko beba tokom putovanja navršava 2 godine, potrebno je da ima svoje sedište u oba pravca, odnosno agencija će u tom slučaju izdati kartu kao da se radi o detetu od 2 do 12 godina starosti i naplatiti cenu za dete.
Krevetac za bebe se uzima na lični zahtev i dodatno doplaćuje, a u nekim hotelima može biti besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora ali to nije obavezujuće za pružaoca usluge smeštaja. Agencija će taj zahtev proslediti a isti će se potruditi da ga i obezbedi.
1/2 – standardna dvokrevetna soba po iskazanoj usluzi u cenovniku;
Promo soba – ograničen broj soba koje odgovaraju standardu ali su po promotivnoj ceni;
Economy soba – soba koje se po polozaju/kvadraturi/pogledu/opremljenosti razlikuju od standardne sobe; NA/SC/RR-Najam, bez ishrane; ND/BB-noćenje sa kontinentalnim doručkom; PP/HB – polupansion (2 obroka, obično doručak i večera, piće nije uračunato u cenu); All incl – sve uključeno u cenu (svaki hotel propisuje uslove za sebe i može se bitno razlikovati od drugog hotela čak i u okviru iste destinacije). Više informacija možete dobiti na sajtu hotela ili na www.planatours.rs; Superior/Deluxe/Supreme/Executive soba – soba koja se po nekim svojim svojstvima razlikuje od standardne sobe (pogledu, kvadraturi, novijem nameštaju, opremljenosti ili renoviranosti);
Family/Porodična (quadrauple) soba/Suite/Junior suite – sobe veće kvadrature od standardne da bi mogle da prime više osoba.Obično su kreveti za dodatne osobe pomoćni ležajevi i razlikuju se od prva dva kreveta ili bračnog ležaja; 1/1 ili Singl soba – jednokrevetna soba; Studio – jedna prostorija u kojoj se nalazi spavaći deo i kuhinja; Apartman – 2 prostorije pri čemu je spavaći deo odvojen od kuhinje; 2 bedroom apartman – apartman koji se sastoji od 2 spavaće sobe i kuhinje sa trpezarijom; Maisonette -smeštajna jedinica na dva nivoa. Najčešće se spavaći deo nalazi na galeriji (spratu), a kuhinja u donjem delu pri čemu su povezani stepenicama. Obično imaju niži / kosi plafon; Bungalow hotela van glavne zgrade (moguće kao male zgrade ili kompleks zgrada sa izdvojenim smeštajnim jedinicama); Annex – dodatna zgrada, pored glavne zgrade;
SV – soba sa pogledom na more; SSV – soba sa bočnim, delimičnim pogledom na more
SF – soba sa direktnim pogledom ka moru (sea front); RV – delimičan pogled, može biti zaklonjen usled mogućeg rastinja, drugih zgrada i sl; GV – pogled na baštu; PV – pogled na bazen;
MV ili BV – pogled na pozadinu hotelskog kompleksa, baštu ili ne definisani deo okruženja objekta AC-klima uređaj; FREE – besplatno; Wi-Fi -bežična internet konekcija (nije obavezno besplatna, ovim se precizira njeno postojanje, obično u predelu oko recepcije i lobija).
Pax – osoba, ADL – odrasla osoba, Dete – osoba do navedene starosne dobi kao dodatna osoba u dvokrevetnoj sobi; INF – dete od 0-2 god starosti; III i IV osoba – dodatne osobe u dvokrevetnoj sobi, a starije od kategorije definisane za dete;

Podeli: