Hotel Sonnalm

Udaljenost od gondole: 300m

 • TV
 • AC
 • Bazen
 • Parking
 • Wellness
Aranžman uključuje:
  Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu na bazi navedene usluge, cene za 7 noćenja.
  polupansion dnevno po osobi,
  korišćenje bazena, saune i đakuzija.

 

Aranžman ne uključuje:

 

Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Filip Travel lic OTP 113/2021. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.

Program putovanja

 

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi ili po apartmanu (najam) za 7 noćenja, smene su subota na subotu ili nedelja na nedelju. Za kraći ili duži boravak, moguće na upit.
Svi važeći popusti i akcije 7=6 su uključene u cene. Za ostvarivanje važećih popusta, dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.
Sopstveni prevoz – smene su subotom ili nedeljom, minimum boravak od 7 noći/8 dana (za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba – na upit).
Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.
U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela). Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48 h od uplate akontacije (u sezoni je moguće i duže, ne računajuci vikend – subota/nedelja). Važne napomene za apartmane: osim gde je drugačije navedeno, obavezna je doplata na licu mesta (isključivo gotovinom) lokalne takse (cene lokalnih taksi su podložne promeni), finalnog čišćenja, depozita (obavezan depozit za najam studija/ apartmana se vraća na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/ apartman vraćen neoštećen. U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje.

Podeli: