Vila Marina Lassi

Udaljenost od plaže: 600m

  • Wi-Fi
  • AC
Aranžman uključuje:
  • najam izabranog smeštaja na bazi 10/11/13/14 noćenja,
  • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji,
  • troškovi organizacije i vodjenja aranžmana.
Aranžman ne uključuje:
  • Boravišnu taksu u Grckoj, koja se naplaćuje od 01.01.2024. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 1.5€
  • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
  • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u agenciji. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNICI POSEDUJU OBE VRSTE OSIGURANJA.
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj) fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije Sole Azur, licenca OTP 126/2021. Fun Travel je ovlašćeni subagent.
PROGRAM PUTOVANJA BEZ ZVEZDICE (*) – SOPSTVENI PREVOZ:
1.Dan – Dolazak na Kefaloniju. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.
2-11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Kraj aranžmana.
PROGRAM PUTOVANJA SA ZVEZDICE (*) – AUTOBUSKI PREVOZ:
1.Dan – Polazak putnika autobusom iz Beograda dan ranije: 31.05, 14.06, 16.09 (tačno vreme i odrediste polaska će se znati 2 dana pred put).
2.Dan – Dolazak na Kefaloniju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.
2-11./14./15. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11./14./15 Dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak  po  dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).
12./15./16 Dan: Dolazak u Beograd, u ranim jutarnjim satima.

Kefalonija (Avio-Bus)

PROGRAM PUTOVANJA 15.06:
1.Dan – Polazak putnika autobusom iz Beograda dan ranije 14.06 (tačno vreme i odrediste polaska će se znati 2 dana pred put).
2 DAN – Dolazak na Kefaloniju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smeštajne jedinice od 15.00 sati. NOĆENJE.
2-11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

11. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let do Beograda. Kraj aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA 17.09
1.Dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za medjunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija (let traje oko 1h i 30 min ). Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu).
2-13. Dan – Boravak na bazi 13  noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
13. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak  po  dogovorenoj satnici (tacna satnica i mesto polaska se dobijaju dan ranije od predstavnika).
14 DAN: Dolazak u Beograd 01.10, u ranim jutarnjim satima.

Kefalonija (Avio)

1.Dan – Beograd – Kefalonija. Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, u holu za medjunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka ). Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija (let traje oko 1h i 30 min ). Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti).
2-11. Dan – Boravak na bazi 10/11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
11/12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let do Beograda. Kraj aranžmana.
AUTOBUSKI PREVOZ:
*Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema). Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 18:00 sati. Tačno mesto polaska i satnica će se znati 2 dana pred put. GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
*Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja ili povećanog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.
*Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 20,00 eura po osobi (odnosi se na odabir od drugog reda sedista, prvi red se ne prodaje putnicima). Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman, ne mogu biti podneti naknadno.
* Putnici, koji koriste autobuski prevoz, duzni su da postuju ogranicenje za prtljag, i to je 1 kofer do 25 kg po punoplateznom putniku. Drugi kofer po putniku je moguć uz doplatu od 30 eura na licu mesta-povratno.
MOGUĆE JE KORISTITI SAMO AUTOBUSKI PREVOZ U TERMINIMA POLASKA IZ TABELE :
BEOGRAD – ODRASLI = 100 EUR povratni, 80 EUR u jednom pravcu
BEOGRAD – DECA DO 12 GODINA = 80 EUR povratni, 60 EUR u jednom pravcu

POPUSTI:

*deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.

*dete od 2 do 7 godina – plaća iznos iz tabele i nema svoj krevet u smeštaju.

NAPOMENA :  dete ne ostvaruje popust ukoliko koristi sopstveni lezaj

Podeli: