Bari Pulja Nova Godina

Program putovanja:

NOVOGODIŠNJI PROGRAM

PULJA – Bari

4 dana, avionom

polazak 30. Decembar

DIREKTAN ČARTER LET

1.dan – 30.decembar Beograd – Bari

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Bari, kompanijom Air Serbia JU9054 u 06.15h. Po sletanju u Bari (07.30h) odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada sa vodičem (bez ulaska u objekte): katedrala Svetog Sabinija, bazilika Svetog Nikole, normanski zamak Svevo, stari grad…Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan – 31.decembar Bari (fakultativni izlet Alberobelo i Polinjano)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Alberobela koji je poznat po tradicionalnim kućicama (truli) koje predstavaljaju jedan od najvećih vanvremenskih primera italijanske narodne arhitekture. Lokalni stanovnici su došli na ideju građenja Truli, jedinstvenih privremenih kuća građenih od kamena. Proces transformacije i oporavka, kao i originalnost rada, obezbedili su ovim građevinama priznanje Svetske baštine. Šetnja gradom sa vodičem a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Bariju poseta primorskom gradiću Polignano koji je 2016.-te godine proglašen za jednu od pet omiljenih destinacija za letovanje Italijana. Povratak u hotel. Individualan doček Nove godine. Noćenje.

3.dan01.januar Bari (fakultativni izlet Matera i Altamura)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Materu. Vožnja slikovitim krajem do gradića Matera koja će biti Evropska prestonica kulture 2019. godine, ovaj grad je postao poznat u Italiji po starom gradu Sassi di Matera (Kamenje Matere). Poseta starom gradu koji se zbog svojih karakteristika nalazi na Uneskovoj listi svetske kulturne baštine. Današnji grad broji oko 60.000 stanovnika, a zanimljivo je da mnogi meštani žive u kućama svojih predaka koje su napravljene pre više od 9.000 godina. Zahvaljujući svom položaju, Matera je stari izgled sačuvala tokom vekova. Slobodno vreme, možete posetiti katedralu koja je posvećena Svetoj Mariji od Bruna i videti dela koja potiču iz 13. Veka. U povratku ka Bariju poseta gradu Altamura, čuveni grad hleba. Razgledanje starog gradskog jezgra, kratko slobodno vreme. Povratak u Bari. Noćenje.

4.dan02.januar 2020.  Bari – Beograd

Doručak.Odjavljivanje iz hotela (koferi se mogu ostaviti u sobi za prtljag). Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Transfer do aerodorma. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia JU9055 u 14.00H. Sletanje u Beograd u 15.10h. Kraj programa

  • Avio prevoz na relaciji Beograd-Bari-Beograd kompanijom Air Serbia
  • Aerodromske takse 40,45€ (Beograd 22,59€, Bari 17,86€ plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje)
  • Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
  • 3 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 4*
  • Panoramsko razgledanje grada na dolasku u pratnji vodiča
  • Vodič na srpskom jeziku
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Fakultativni izleti
  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Individualni troškovi

Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za svaki pojedinačni izlet ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

*Datumi realizacije izleta su podložni promeni

 *Cena po osobi u €

IZLET OBAVEZNO PLAĆANJE U AGENCIJI
Alberobelo i Polinjano 50
Matera i Altamura 50
PAKET IZLETA 95
Podeli: