Malta iz Niša

  • Valeta

  • Popeye Village

  • Popeye Village

  • Paceville

Program putovanja:

DAN 1. subota, 30.12./ Niš – Malta

Okupljаnje grupe dva sata pre polaska u holu niškog aerodroma. Direktan let za Maltu je u 17.05h, kompanijom Ryanair. Sletanje na Maltu, u 18:55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. nedelja, 31.12. /Mosta Bazilika-Ta Qali-Mdina

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Mosta Bazilike, Ta Qali, Mdine. Obilazak počinje posetom Mosta Bazilike, poznata kao okrugla crkva koja se nalazi u centralnom delu ostvrva, prečnika kupole oko 37m. Sagrađena je u 18. veku i postala je poznata posle bombardovanja 1942. godine kada je bomba proletela kroz krov crkve, ali nije eksplodirala. Zatim sledi nastavak ka mestu Ta Qali- nekadašnje sedište Britanske avijacije, danas preuređeno u zanatsko selo, idealno za kupovinu ručno rađenih suvenira. Obilazak Mdine-jedan od nekoliko srednjovekovnih gradova u Evropi. Slobodno vreme. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

DAN 3. ponedeljak, 01.01./Valeta

Doručak . Slobodno vreme za individualno istraživanje Malte ili fakultativni obilazak Valete u popodnevnim satima -glavnog grada sa autentičnim ulicama, Trga Republike, gradske Artiljerije, Florijane, St. John’s Co-Cathedrale sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. utorak, 02.01./ ostrvo Gozo- krstarenje

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak ostva Gozo. Obilazak počinje krstarenjem severnom obalom Malte, sa pogledom na ostrva Sv. Pavla i letovališta Melieha. Po dolasku u Gozo sledi ukrcavanje sa broda na bus kojim se ide do glavnog grada Viktorije. Britanska vlada je dala ime gradu 1897.god.povodom Dijamanskog jubileja kraljice Viktorije na zahtev malteškog bišopa Mons Sir Pietro Pace. Mnogi gozitanci grad i dalje zovu Rabat, kako se grad i ranije zvao. Na vrhu grada se nalazi citadela. Slobodno vreme i povratak. Noćenje.

DAN 5. sreda, 03.01/Harbour cruise-Niš

 Doručak . Slobodno vreme za individualno istraživanje Malte ili fakultativna vožnja brodićem oko luke Valete i tri grada. Idealno za fotografisanje utvrđenja oko gradova. Slobodno vreme do transfera do aerodroma. Let u 19.20h. Sletanje u Niš u 21.15h. Kraj programa.

* Avioprevoz Niš- Malta- Niš kompanijom Ryanair

* dozvoljeni prtljag na letu ( 1 komad prtljaga po dimnezijama aviokompanije Ryanair air 20x30x40 cm)

* 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3/4*u širem centru, u 1/2 ili 1/2+1 sobama,

* turistička organizacija puta, usluga predstavnika na srpskom jeziku tokom boravka i realizacije programa,

* usluga asistencije lokalne agencije na Malti,

* troškove povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom na Malti

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* doplate za prtljag, kabinski do 10kg 40€, checkirani do 20kg 70€,

* doplata za 1/1 sobu: 100€ za sve vreme boravka

* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

* troškove fakulatativnih izleta

* birana mesta na letu, cena zavisi od odabranog mesta po tarifi aviokompanije (8-20€)

* boravišnu taksu

* doplate za prtljag, kabinski do 10kg 40€, checkirani do 20kg 70€,

* doplata za 1/1 sobu: 100€ za sve vreme boravka

Opšte napomene:

*Prilikom prijave za aranžman, neophodna je kopija pasoša važeći min. 6 meseci od datuma povratka,

u slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na iznos aviokarte primenjuju se uslovi aviokompanije, a ne iznos aranžmana Opšti uslovi putovanja organizatora.

* cena aranžmana je podložna promeni, garantovan je samo uplaćeni deo aranžmana,ili aranžman uplaćen u celosti,

* moguće su promene rasporeda obilazaka shodno aktuelnim merama i broju posetilaca na lokalitetima, crkvama, manastirima

* moguće su i eventualne manje, ali blagovremene promene termin putovanja, u slučaju promene reda letenja, uslova za grupe i slično,

* istaknute cene aranžmana, su promotivne i važeće do popune mesta u toku promocije.

*aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ili rezervaciju, izdaje se avio karta.                                                                                                                                       

*napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije.                                                                   

 *Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša odnosno lične karte sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih.

 

*fakultativni izleti- nisu sastavni deo programa, već fakultativni, u organizaciji inopartnera na Malti, a uključuju: prevoz, ulaznice, (cene podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika).  U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija može ponuditi korigovanu  cenu.

* troškove fakulatativnih izleta: Most Bazilika-Ta Qali-Mdina (45€), Valeta (25€)-nije uračunata karta za shuttle bus do Valete, ostrvo Gozo      (80€), krstarenje (25€)

Podeli: