Dubrovnik Dan Primirja

Program putovanja:

1. DAN: Beograd – Čačak – Trebinje (putovanje Dubrovnik Dan zaljubljenih)

Polazak, na putovanje Dubrovnik Dan zaljubljenih, sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Polazak iz Čačka (vreme i mesto biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Bosne i Hercegovine sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: Trebinje – Dubrovnik (putovanje Dubrovnik Dan zaljubljenih)

Dolazak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. U popodnevnim časovima okupljanje i smeštaj u apartmane u opštini Dubrovačka župa. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN: Dubrovnik – Korčula (fakultativno) – putovanje Dubrovnik Dan zaljubljenih

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt/brodiću i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom ili brodićem u Orebić. Obilazak vinarije Matuško u najstarijem zaštićenom vinskom regionu u bivšoj Jugoslaviji uz fakultativnu mogućnost degustacije vina i sira. Povratak u apartmane. Noćenje.

4. DAN: Dubrovnik – Mostar – Sarajevo

Napuštanje apartmana. Polazak ka manastiru Tvrdoš i fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme. Večernji polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu  i Srbiju (preko Romanije i Zvornika) uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. DAN: Sarajevo – Beograd – Čačak

Dolazak u Beograd pa nakon toga u Čačak u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

  • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
  • Obilazak, Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
  • 2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i u 1/2 sobama (sa sopstvenim kupatilom) u Dubrovačkoj župi,
  • Usluge vodiča u svakom autobusu,
  • Uslugu lokalnog vodiča u Dubrovniku,
  • Troškove organizacije putovanja.
  • Fakultativne izlete
  • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ;
  • Individualne troškove putnika

– Doplata za jednokrevetnu sobu – 50€;
– Doplate: za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD( minimalan broj za realizaciju transfera je 4 putnika); za polazak iz Novog Sada 25€, za polazak iz Niša 25€(bez ograničenja u broju putnika)

Aranžman Dubrovnik Dan Zaljubljenih ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 10 €;
– Izlet na Korčulu – 35 € (karte za brodić Orebić-Korčula-Orebić, prevoz, lokalni vodič) ;
– Poseta vinariji Marlais ili Matuško, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku – 20 ;

Podeli: