Residence D’Huez 01-08. februar.

Udaljenost od gondole: 150m

Aranžman uključuje:

– Prevoz turističkim autobusom (AC/TV) na relacijii Beograd – Alpe d’ Huez – Beograd,
– 7 noćenja, najam apartmana u samom mestu Alpe d’ Huez. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.
– Šestodnevni “Grand domain” ski pas koji pored ski centra Alpe d’ Huez, dva dana važi i za obližnje skijalište Les 2 Alpes.

Aranžman ne uključuje:

Fakultativni izlet*: Skijašima će u toku boravka, jedan ili dva dana, biti organizovan fakultativni izlet u obližnji Les 2 Alpes.
– Polazak iz Alpe d’Huez-a je prepodnevnim satima između 7 i 9h, polazak iz Les 2 Alpes je istog dana između 16 i 18h.
– Prevoz turističkim autobusom.
– Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 30min pre polaska na izlet.
– Skipas ne iziskuje nikakvu doplatu.
– Cena izleta je 15 eura i plaća se u celosti u Alpe d’Huez-u prilikom prijave za izlet.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (~ 1 eur/osobi/dnevno).
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate (6,5 + 6 evra). Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 200 evra po apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji aparthotela. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenja: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti 50 evra specijalizovanoj službi.

Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SKI Bus , licenca OTP 04/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA :
– 31. januar – petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (između 13-16h).
– 01. februar – subota. Dolazak u masto Alpe d’ Huez u popodnevnim satima i smeštaj u izabrane apartmane.
– 02-07. februar – nedelja-petak. Šest dana skijanja u ski domenu Alpe d’ Huez.
– 08. februar – subota. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd.
Neposredno ispred Milana, poseta jednom od najvećih outlet tržnih centara u Italiji – Vicolungo.
– 09. februar – nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

• Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.

Podeli: