La Norma 01 – 08. februar.

Aranžman uključuje:
 • Aranžman obuhvata:
  – Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV) na relacijii Beograd – La Norma – Beograd.
  – Smeštaj – sedam noćenja / najam u četvorokrevetnom ili šestokrevetnom studiju / apartmanu. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.
  – Šestodnevni ski pas za ski centar La Norma + Valfrejus.
 • Skipas: U cenu aranžmana je uključen 6 dnevni skipas koji pokriva skijališta La Norma sa 65 km skijaških staza + Valfejus sa 70 km skijaških staza, ukupno 135km.
  Ovaj navedeni 6-dnevni skipas uključuje:
  – Skijanje 1 određeni dan u svakom od ostala 4 skijališta domena “Espace Haute Maurienne Vanoise” (raniji naziv Eski-mo) AussoisVal CenisBessans, Bonneval sur Arc, ukupno 350 km ski staza.
  – Neograničen pristup nordijskim domenima (Aussois-Val Cenis Sardieres, Val Cenis Bramans, Bessans) u ukupnoj dužini od 200 km.
Aranžman ne uključuje:

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 300 – 400 evra po apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenja: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi.

Ski škola za decu:
– Realizuje se u ski centru La Norma – cena programa ski obuke koji podrazumeva 6 dana po 4 časa ski obuke od strane naših ski instruktora iznosi: 95 evra za jedno dete (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 150 evra ako su u pitanju dvoje dece iz iste porodice (3,12 evra po času obuke) i 200 evra ako je u pitanju troje dece iz iste porodice (2,77 evra po času obuke). Na dnevnom nivou (ako se ne uzima ceo paket ski obuke u trajanju od 6 dana) cena ski škole za 4 časa grupne obuke iznosi 30 evra.

Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SkiBus OTP 4/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA:

– 31. januar – petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (između 15-18h).
– 01. februar – subota. Dolazak u La Normu u popodnevnim časovima, raspoređivanje i smeštaj u apartmane.
– 02 – 07. februar. Šestodnevno skijanje u skijalištu La Norma.
– 08. februar – subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
– 09. februar – nedelja. Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

• Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
• Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.

Podeli: