Rezidencija Bonheur des Pistes

Udaljenost od gondole: 50m

 • Wi-Fi
 • Parking
 • Wellness
Aranžman uključuje:
 • Prevoz na relacijii Beograd – Val Cenis – Beograd.
 • Smeštaj – sedam noćenja u izabranim apartmanima.
 • Šestodnevni ski pas za ski centar Val Cenis.
Aranžman ne uključuje:
 • Val Thorens – fakultativni izlet: Tokom boravka u Val Cenisu, jedan dan (ponedeljak ili petak) će biti organizovan fakultativni odlazak na skijanje u svetski poznato skijalište Val Thorens sa 150km ski staza koji je deo većeg skijaškog domena 3 Doline sa 600 km ski staza. Plaća se kod vodiča odlazak – transfer do mesta Orelle (oko 60 min vožnje) po ceni od 10 evra, iz kojeg gondola “3 vallees express” vodi ka skijalištu Val Thorens. Na ulazu u gondolu se radi doplata skipasa sa popustom po ceni od 31,5 evra za jednodnevno skijanje u Val Thorensu kao nadogradnja na postojeći skipass iz Val Cenisa. Inače, puna cena jednodnevnog skipasa za Val Thorens je 52,5 evra. Za realizaciju ovog fakultativnog izleta potrebno je minimalno 20 zainteresovanih.
 • Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (trenutna cena je 0,80 evra/dnevno za lica starija od 18. godina).
 • Posteljina i peškiri: Za rezidenciju “Bonheur des pistes” – Posteljina uključeni u cenu, peškire treba poneti ili rentirati.
 • Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 300-400evra po apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.
 • Završno čišćenja: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi (50-60 evra).
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SkiBus OTP 4/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

Ski pas: U cenu aranžmana je uključen ski pas koji pokriva skijalište Val Cenis sa 125 km skijaških staza.
Moguće je doplatiti ESKI-MO skipas – 25 evra – koji podrazumeva 6-dnevni skipas za skijalište Val Cenis uz pravo da se po jedan određeni dan skija u okolnim skijalištima:  Aussois, Valfrejus, La Norma i Bonneval sur Arc sa ukupno 300 km skistaza. Transfer do ovih skijališta je, uz predhodnu rezervaciju, uračunat cenu skipasa.

Program putovanja ne obavezuje putnike koji uplate ESKI-MO skipas da se striktno pridržavaju njegovog programa za odlazak u druge ski centre. Svi odlasci u ski centre Aussois, Valfrejus, La Norma i Bonneval sur Arc su opcionog karaktera i nisu obavezujući. Oni koji ne žele određenog dana da putuju ili jednostavno propuste polazak autobusa, mogu taj dan skijati u matičnom ski centru Val Cenis, za koji skipas važi punih 6 dana (važi po jedan dan i za četiri ostala navedena ski centara).

 

– 02. februar – petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
– 03. februar – subota. Dolazak u Val Cenis u popodnevnim časovima, smeštaj u apartmane.
– 04. februar – 09. februar. Šestodnevno skijanje u skijalištu Val Cenis.
– 10. februar – subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
– 11. februar – nedelja. Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

Podeli: