Krvavec – Hotel Park

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Ljubimci
Aranžman uključuje:
 • Prevoz na relaciji Beograd – Ljubljana – Beograd,
 • Šest noćenja sa doručkom u hotelu Park u ljubljani,
 • Sve neophodne transfere do skijališta i nazad,
 • Šestodnevni skipas za skijalište Krvavec.
Aranžman ne uključuje:
 • Boravišnu taksu, koju putnici samostalno plaćaju na recepcijama izabranih smeštajnih objekata: 1,27 evra/danu po osobi.
 • Opcionu ishranu – večera u hotelu Park. Paket 7 večera – 52,5 evra.
 • Putno zdravstveno osiguranje. Preporučujemo da se na bilo koje skijanje ne krene bez putnog zdravstvenog osiguranja sa uključenim rizikom povrede na ski stazi.
 • Ski škola po ceni 95 evra po osobi za 4 časa obuke dnevno.
 • Zahvaljujući ski servisu Jecom Sport obezbeđen je veliki popust na rentiranje ski opreme na samom Krvavecu (nema potrebe nositi opremu do smeštaja, već se ona ostavlja u samom servisu na skijalištu). Cena rente kompletne opreme za svih 6 dana skijanja iznosi 40 evra, dok rentiranje kacige za isti period iznosi 10 evra.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe Opšti uslovi putovanja agencije SkiBus, lic OTP 4/2016. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

Ski škola za decu 
– Realizuje se u ski centru Krvavec – cena programa ski obuke koji podrazumeva 6 dana po 4 časa ski obuke od strane naših ski instruktora iznosi: 95 evra za jedno dete (24 časa obuke, 1 čas obuke = 3,95 evra), 150 evra ako su u pitanju dvoje dece iz iste porodice (3,12 evra po času obuke) i 200 evra ako je u pitanju troje dece iz iste porodice (2,77 evra po času obuke). Na dnevnom nivou (ako se ne uzima ceo paket ski obuke u trajanju od 6 dana) cena ski škole na Vogelu za 4 časa individualne obuke iznosi 30 evra.

SKIJANJE ZA PORODICE
Uz ovaj aranžman iskopristite specijalizovan skijaški program namenjen porodicama sa decom. Pored višegodišnjeg iskustva u organizaciji dečijih ski kampova namenjenih isključivo deci, sa primarnim ciljem usavršavanja njihove skijaške tehnike, SkiBus je razvio i programe koji su prilagođeni i strogo su u funkciji porodica. Posebnu pogodnost predstavlja i činjenica da će ovaj program privlačiti veliki broj porodica, čime se otvara prostor za međusobno druženje roditelja sa jedne, kao i dece sa druge strane.

Ski škola na KRVAVCU
Program ski obuke se realizuje za svu decu uzrasta od 5 do 15 godina i podrazumeva skijašku obuku od početnog do naprednog skijaškog nivoa. Ski obuka traje ukupno 4 časa dnevno (2 časa pre podne + 2 časa posle podne). Deca se dele u homogene grupe prema uzrastu i nivou skijaškog znanja, a grupe broje od 8 do 12 polaznika, koje obučavaju naši najbolji instruktori, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa najmlađima.

PROGRAM PUTOVANJA

Nedelja  04.02.2018.:
– Polazak grupe iz Beograda, sa zakazanog mesta u jutarnjim satima.
– Dolazak i smeštanje u hotel Park u Ljubljani.
– Slobodno vreme u Ljubljani.
– Opciona večera u hotelu. Noćenje.

Ponedeljak 05.02.2018. – Petak 09.02.2018.
– Doručak u hotelu.
– Odlazak na skijalište Krvavec, celodnevno skijanje i
– Povratak u hotel Park, večera
– Slobodno vreme. Noćenje.

Subota  10.02.2018.
– Doručak u hotelu Park.
– Odlazak na skijalište Krvavec. Celodnevno skijanje.
– Povratak u hotel Park. Pakovanje i priprema za povratak.
– Opciona večera u hotelu.
– Polazak za Beograd u ranim večernjim satima.

Nedelja  11.02.2018.
– Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Oni koji putuju sopstvenim prevozom mogu prema svojim željama i potrebama korigovatii program putovanja menjajući broj dana boravka i skijanja, te pomerajući termine dolaska i odlaska. Za takve specijalne zahteve obratitie se direktno kancelariji kako bi napravili program samo za vas.Polaznici kampa moraju koristiti autobuski prevoz, zbog nemogućnosti razdvajanja od svoje grupe!

Podeli: