Vila Dafni

Udaljenost od plaže: 30m

  • TV
  • Wi-Fi
  • AC
Aranžman uključuje:
  • usluge smeštaja (7/10/11 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli.
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.
Aranžman ne uključuje:
  • turističku taksu – 1,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji.
  • troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
  • prevoz
Organizator puta: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Bel Travel, licenca OTP 116/2021. A Fun Travel je ovlašćeni subagent.

PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ:

Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat. 2-8/10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 9/11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

PROGRAM PUTOVANJA  – AVIONSKI PREVOZ:

Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabelePrvi dan: sastanak putnika dva i po sata pre poletanja kod šaltera za čekiranje na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje iz Preveze prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA  – AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 16:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-8/11/12.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 9/12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak iz Parge je oko 16:00h. 10/13/14.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

Doplata za dodatni prevoz iz Novog Sada – transfer do/od bus stajališta u Beogradu, cena po osobi za povratnu vožnju – 3.200 rsd.
Minimum 4 platežne osobe. Transfer iz Novog Sada započinje 2 sata pre polaska autobusa sa bus stajališta u Beogradu.

sobe se koriste prvog dana iz tabele od 14h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h.

Podeli: