Azurna obala Nova godina

Program putovanja:

AZURNA OBALA NOVA GODINA

Uz obilazak: Nice, Sirmionea, San Rema
Fakultativno: Antib, Kan, Monako, Monte Karlo

29.12.2023 – 03.01.2024.

6 dana / 4 noćenja, autobusom

Polazak iz Čačka, Beograda bez doplate
Polazak iz Kragujevca, Novog Sada,  Trstenika, Vrnjačke Banje, Kraljeva, Užica, Požege i Niša uz doplatu

 

1.DAN: Čačak – Beograd – Vićenca (program Azurna obala Nova Godina)

Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 08:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje). Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN: Vićenca – Sirmione – Nica (program Azurna obala Nova Godina)

Doručak. Polazak iz hotela u 08:00 h, vožnja do živopisnog gradića Sirmione na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada – utvrđenja Skaliđerijevih I kraće slobodno vreme za kafu i šetnju. Nastavak putovanja, vožnja pored Breše i Kremone a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima, dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel, smeštaj. Večernji obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada, hotel Negresko… Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3.DAN: Nica – Antib  – Kan – Nica (program Azurna obala Nova Godina) – DOČEK NOVE GODINE!

Doručak. Fakultativni izlet – živopisni Antib sa tvrđavom Kare, stari grad i Pikasov muzej gde se čuvaju slike, crteži i keramika koje je u Antibu stvarao veliki umetnik. Kan – grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel KarltonPovratak u Nicu u kasnim popodnevnim satima, slobodno vreme za pripremu za doček Nove godine. Fakultativni doček u Monte Karlu na trgu Kazino ili u Božićnom selu u luci La Konadmin uz muziku, svetlosne efekte I veliki vatromet u ponoć. Povratak u Nicu u posleponoćnim satima. Noćenje.  SREĆNA NOVA GODINA!

4.DAN: Nica – Ez – Monako – Monte Karlo – Nica (program Azurna obala Nova Godina)

Doručak. U podnevnim satima polazak na fakultativni izlet – selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema I kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu i slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN: Nica – San Remo (program Azurna obala Nova Godina)

Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14:00h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju – San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN: San Remo – Beograd – Čačak (program Azurna obala Nova Godina)

Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
 • Smeštaj u hotelu u Nici 2*/3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
 • Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
 • Usluge licenciranog vodiča,
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Fakultativne izlete
 • Ulaznice za muzeje i lokalitete,
 • Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji)
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
 • Individualne troškove putniika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – 150€ (isključivo na UPIT!)
 • Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4);
 • za polaske iz Novog Sada i Niša 25€ (bez ograničenja u broju putnika)
 • Ez, Monako, Monte Karlo – 25€ ,
 • Doček Nove godine u Monte Karlu – 20€
 • Antib i Kan – 25€
Podeli: