Nova godina Solun-Party putovanje

Program putovanja:

Nova godina Solun

29.12.2021. (prvi dan)  Polazak autobusa u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Severne Makedonije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

30.12.2021. (drugi dan)  –  Dolazak u Solun u prepodnevnim časovima. Smeštanje u hotele/hostele. Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča ( Aristotelov trg, Bela kula, Spomenik Aleksandru Makedonskom, Crkva Svete Sofije, Galerijusova palata i slavoluk – Kamara, Rotonda, Crkva Svetog Dimitrija). Nakon ture slobodno vreme za uživanje i šoping. U večernjim časovima fakultativna poseta klubovima u Solunu – Welcome party.

31.12.2021. (treci dan)  – Fakultativni izlet do Meteora. Vožnja kroz klanac Tempi. Nastavak puta do Kalambake i obilazak radionice ikona. Potom nastavak do manastira Veliki Meteori. Jedan od šest, a ujedno i najveći manastir Meteora, građen je sredinom četrnaestog veka, a kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Obilazak manastirskog kompleksa i slobodno vreme. Nakon izleta povratak u Solun i priprema za novogodišnje veče. Zagrevanje i odlazak u neki od poznatih klubova u Solunu – New Year Party.

01.01.2022. (cetvrti dan) – Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima warm up party u nekom od poznatih barova u Solunu a u večernjim časovima repriza Nove godine u Solunu. Noćenje

02.01.2022. (peti dan) – U jutarnjim časovima napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog obilaska Zejtenlika – groblja srpskih vojnika iz I svetskog rata. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Severne Makedonije i Srbije.

03.01.2022. (šesti dan) –  Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

  • Tri noćenja sa uslugom iz tabele u izabranom hotelu/hostelu iz ponude,
  • Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
  • Gradsku taksu 1.5eur po sobi po danu
  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (Osigurana suma 30.000 evra), 1000rsd ( uključuje rizik od Covid19).
  • Fakultativne izlete (obilazak Soluna pešačka tura, Obilazak Meteora, Fakultativne žurke u Solunu, Obilazak Zejtenlika)
  • Individualne troškove putnika

Umanjenje za sopstveni prevoz 20€

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Podeli: