Azurna obala Dan Primirja

Program putovanja:

AZURNA OBALA DAN PRIMIRJA

uz obilazak Sen Tropea

fakultativo: Nica, Kan i Monako

08 – 13.11.2023.

6 dana / 4 noćenja, autobusom

Polazak iz Čačka, Kraljeva, Beograda bez doplate
Polazak iz Kragujevca, Novog Sada,  Trstenika, Vrnjačke Banje, Užica, Požege i Niša uz doplatu

 

1.DAN: ČAČAK – BEOGRAD – VIĆENCA

Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 07:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje) Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije  sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN: NICA

Doručak. Polazak na putovanje u jutarnjim satima, vožnja pored Breše i Kremon, a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima. Dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel , smeštaj. Popodnevni obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada , hotel Negresko. Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3.DAN: NICA – SELO EZ I FABRIKA PARFEMA – MONAKO – MONTE KARLO

Doručak. Fakultativni izlet – Kan-grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Odlazak u selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema i kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu, slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN: NICA – SEN TROPE

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet za Sen Trope – najpoznatije letovalište na Azurnoj obali koje je proslavila čuvela Brižit Bardo. Fakultativna vožnja brodom po zalivu do plaže Pamplona, pogled na vile svetski poznatih zvezda iz sveta filma, muzike, sporta…. Lokacija na kojoj su snimani mnogi filmovi i serije – „Žandar iz Sen Tropea“, „I Bog stvori ženu“… Slobodno vreme. Polazak za Nicu u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme u Nici. Noćenje.

5.DAN: NICA – SAN REMO

Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju-San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6.DAN: SAN REMO – BEOGRAD – ČAČAK

Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.

 •  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
 • Smeštaj u hotelu 2* u Nici ( Easy NICE PALAIS DES CONGRÈS i slični u Nici) na bazi 3 noćenja sa doručkom ( slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
 • Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom(doručak kontinentalni),
 • Usluge licenciranog vodiča,
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Fakultativne izlete
 • Ulaznice za muzeje i lokalitete,
 • Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji),
 • Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
 • Individualne troškove putniika.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit ,
 • Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege  1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4); za polaske iz Novog Sada i Niša 25€ (bez ograničenja u broju putnika)
 • Kan, Ez, Monako, Monte Karlo – 35€ ,
 • Sen Trope – 30 €,
 • Vožnja brodom po zalivu –  18€, plaća se na licu mesta,
Podeli: