Grac i Maribor Proleće 2024

Program putovanja:

Prvi dan – BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 22h kod Vaznesenjske crkve, ulica Admirala Geprata.

Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti. Noćna vožnja autoputem kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju ka Austriji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Drugi dan – GRAC

Dolazak u Grac. Obilazak Graca uz pratnju vodiča. Smeštaj u hotel posle 15h. Fakultativan polazak ka gradu Riegesburgu gde se nalazi poznata fabrika čokolade Zotter i gde je predviđen specijalno osmišljen obilazak fabrike i degustacija preko 100 raznih vrsta čokolade, u trajanju od sat vremena. Nakon obilaska slobodno vreme za obilazak Eko farme koja se nalazi u sklopu fabrike. Povratak u Grac. Slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan – GRAC-MARIBOR
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme u Gracu a zatim nastavak putovanja prema Mariboru. Po dolasku u Maribor, upoznavanje sa centrom grada i razgledanje u pratnji vodiča. Slobodno vreme do popodnevnih časova kada je predviđen polazak za Beograd. Putovanje kroz Sloveniju, Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

Četvrti dan – BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.

NAPOMENA: AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDNIH LOKALITETA/DESTINACIJA, NASTALIH ZBOG OBJEKTIVNIH OKOLNOSTI, GUŽVI U SAOBRAĆAJU, PROMENE RADNOG VREMENA OBJEKATA KOJI SE OBILAZE I DRUGIH NEPREDVIĐENIH OKOLNOSTI.

 • prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 1 noćenje sa doručkom u u hotelu A&O hotels and hostels (hibridni hotel), u hotelskim sobama 1/2 i 1/2+1 u Gracu,
 • razgledanja Graca i Maribora prema programu
 • usluge vodiča tokom celog putovanja
 • troškove organizacije putovanja
 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte koji nisu navedeni u programu
 • Obavezno međunarodno putno osiguranje
 • Individualne troškove
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 35eur
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 30eur
 • Obavezna doplata za turističku taksu 2,5 eur po noćenju /po osobi– plaćanje na licu mesta
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 35eur
 • Doplata za dodatno sedište u autobusu 30eur

Fakultativni izleti (neophodan minimum za realizaciju 25 putnika)

*FABRIKA ČOKOLADE ZOTTER www.zotter.at (ulaznice za fabriku i Eko farmu uključene u cenu) 30 evra / 25 evra (deca do 12 godina)

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Podeli: