Православна Балканска тура

Program putovanja:

ПРАВОСЛАВНА БАЛКАНСКА ТУРА

Македонија, Албанија, Црна Гора

26.03.2020/30.03.2020.

1. дан – Полазк у вечерњим часовима из Београда. Ноћна вожња аутопутем кроз Србију до Македоније.

2. дан – Долазак у јутарњим часовима до манастира Светог Јована (Бигорски манастир) где се налази чудотворна икона Светог Јована крститеља, потом одлазак до манастира Рајчица који се налази поред Дебарског језера. Долазак у Охрид у послеподневним часовима и смештај у хотел 3* у 1/2 и 1/3 собама са купатилом у ширем центру града. Обилазак светиња града (црква Пресвете Богородице Перивлепте, црква Свети Јован Канео, црква Светог Ћирила и Методија, Свети Климент, Самуилова тврђава). Ноћење.

3. дан – Доручак. Одлазак до манастира Светог Наума. Полазак према Албанији. Одлазак до Елбасана где су раније биле мошти Светог Јована Владимира, те и до Тиране и обилазак Саборног храма где се налази део моштију. Одлазак у луку Драч. Обилазак Саборног Православног храма и Богословије. Смештај у хотел 3* у 1/2 и 1/3 собама са купатилом. Ноћење.

4. дан – Доручак. Одлазак до Скадра и посета храму Христовог рођења, а потом и полазак за Црну Гору. Посета Саборном храму у Подгорици и манастиру Дајбабе, те полазак за Србију. Посета манастиру Морача или Куманица уколико време дозволи. Ноћна вожња.

5. дан – У јутарњим часовима долазак у Београд.

· 2 ноћења са доручком у хотелима 3*

· Превоз високоподним туристичким аутобусом

· Лиценцираног пратиоца групе

· Са групом иде духовник путовања

· Индивиуалне трошкове

· Међународно здравствено осигурање – 500 дин

НАПОМЕНА: ПРЕПОРУКА ЈЕ ДА СЕ ИСПОВЕДИТЕ КОД СВОГ СВЕШТЕНИКА/ДУХОВНИКА УКОЛИКО ИМАТЕ ПОТРЕБУ ЗА ТИМ. МОГУЋЕ ЈЕ ИСПОВЕДИТИ СЕ И КОД ДУХОВНИКА ПУТОВАЊА УКОЛИКО БУДЕ МОГУЋНОСТИ

Podeli: