Super Paradise 

Super Paradise je plaža do koje se dolazi uskim, krivudavim i strmim putem. Nalazi se u jednoj predivnoj uvali sa kristalno čistom zelenom vodom i sitnim peskom. Do nje se ne može doći lokalnim autobuskim prevozom, već samo automobilima i motorima (uglavnom iznajmljenim), a oni koji se plaše naglih uzbrdica i nizbrdica mogu doći brodićima koji polaze sa Plati Jalosa i Ornosa. Skoro cela plaža je prekrivena ležaljkama i suncobranima, koja i pored toga ima dosta slobodnog prostora.

 

 

Već duže vreme, Super Paradise važi za omiljenu plažu gay populacije. Oni se uglavnom okupljaju u njenom krajnjem desnom delu, gde je inače smešten i njihov omiljen bar – “Coco Bar”. Najveća atrakcija na ovoj plaži je “Super Paradise Club”, koji se nalazi u levom delu plaže, na njenom samom ulazu, u čijem sklopu se nalazi i omanji bazen.

 

 

To je bar koji nudi veliki izbor pića i koktela, koje mladi ispijaju prvo na svojim ležaljkama, i postepeno kako odmiče dan i oni se polako pomeraju ka pomenutom baru, gde igraju uz zvuke glasne muzike, uz povremeno osvežavanje u bazenu i sve tako do kasnih večernjih sati.

 

 


 

Pogledajte našu kompletnu ponudu za Grčku Leto za Mikonos.

 

 

 

Podeli:
Pregledano 4835 puta