Pariz Uskrs 2024

Program putovanja:

USKRS U PARIZU 2023.

DIZNILEND – SIRMIONE – SALZBURG – BLED
09.04.2023. – 16.04.2023.
8 dana/5 noćenja, autobusom

 

1. DAN: BEOGRAD-VIĆENCA
Polazak iz Čačka u 05:30h sa parkinga kod TC Rode. Polazak iz Gornjeg Milanovca u 06:00h sa dogovorenog mesta. Polazak sa Novog Beograda sa Ušća kod Skejt parka u 08:00h. (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Vožnja preko preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u hotel u okolini Vićence u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

2. DAN: VIĆENCA – SIRMIONE
Doručak. Odjava iz hotela do 12h. Do 14h slobodno vreme kada je predviđen polazak za Sirmione, mali gradić na obali jezera Garda. Dolazak u Sirmione i šetnja do starog grada – utvrđenje Skaliđero. Slobodno vreme. Preporuka agencija je fakultativna vožnja brodićem po jezeru Garda. Polazak iz Sirmionea oko 19h, vožnja pored Milana i Torina, a potom kroz tunel Frežis ulazimo u Francusku. Noćna vožnja ka Parizu.

3. DAN: PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: trgovi Kliši i Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, most Aleksandra Trećeg, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima San Žermen i Sen Mišel, Panteon, ostrvo Site na kojem se nalazi Notrd Dam- katedrala posvećena Bogorodici koja predstavlja jedan od simbola Pariza pa i cele Francuske. Smeštaj u hotel i slobodno vreme za odmor. Posle podne je planiran odlazak metroom sa vodičem do Monmartra– čuvenog boemskog dela Pariza i obilazak Mulen Ruža, poznatog noćnog kluba i kabarea, trgova Emil Gudo i Terte, crkve Svetog Srca… Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: PARIZ – DVORAC VERSAJ
Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do Versaja. Individualni obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV-og. Povratak u Pariz u posle podnevnim satima. Fakultativni obilazak muzeja Luvr ili Orsej ili Ajfelove kule. Večernja šetnja do trga Etoal i Jelisejskih polja i slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN: PARIZ – DVORAC FONTENBLO
Doručak. Fakultativni poludnevni izlet do dvorca Fontenblo. Obilazak dvorca u kome su živeli mnogi francuski kraljevi od Fransoa I do Napoleona III. U dvorcu ćete čuti priču o najlepšim stepenicama i Katarini Mediči, šetati kroz balske dvorane, biblioteku kao i spavaću sobu i kupatilo Napoleona Bonaparte. Slobodno vreme za uživanje u parkovima koji okružuju dvorac. Povratak u Pariz u posle podnevnim satima. Fakultativna vožnja brodom po Seni. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN: PARIZ
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodan dan u gradu za individualne aktivnosti (obilazak Latinskog kvarta, šoping u ulici Rivoli…) ili fakultativni odlazak u Diznilend. Polazak iz Pariza predveče i noćna vožnja.

7. DAN: SALZBURG – RADOVLJICA
Dolazak u Salzburg u jutarnjim časovima. Salzburg nazivaju i „Gradom klasične muzike“ jer je u njemu rođen Volfgang Amadeus Mocart. Obilazak grada- park Mirabel, preko reke Salzah odlazak do starog grada gde se nalazi Mocartova rodna kuća i Katedrala. Slobodno vreme za kafu i čuvene Mocart kugle. Nastavak putovanja ka Sloveniji. Dolazak u Radovljicu u kasno posle podne. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

8. DAN: BLED- BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do Bleda i slobodno vreme za šetnju pored jezera. Polazak za Srbiju u ranim posle podnevnim časovima. Vožnja preko Hrvatske. Dolazak na mesto polaska u ponoćnim časovima. Kraj programa.

 •  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
 •  1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolini Vićence,
 •  3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu-Portes na liniji metroa,
 •  1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Radovljici,
 •  Obilazak Sirmionea, Monmarta u Parizu, Salzburga
 •  Usluge vodiča,
 •  Troškove organizacije putovanja
 •  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji),
 •  Doplata za jednokrevetnu sobu- 180€,
 •  Doplata za transfer iz za polazak iz Novog Sada 25€(bez ograničenja u broju putnika)za polazak iz Niša 25€(bez ograničenja u broju putnika)za polaske iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege  1000 RSD( minimalan broj za realizaciju transfera je 4);
 •  Individualne troškove putnika,
 •  Fakultativne izlete

– Doplata za jednokrevetnu sobu- 180€,
– Doplata za transfer iz za polazak iz Novog Sada 25€(bez ograničenja u broju putnika)za polazak iz Niša 25€(bez ograničenja u broju putnika)za polaske iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege  1000 RSD( minimalan broj za realizaciju transfera je 4)

– Ajfelova kula – II nivo= 17,1 €/ III nivo=26,8€ (individualan ulaz), za mlade od 12-24€ II nivo 8,6€ / III nivo 13,4€. Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
– Vožnja brodom po Seni – odrasli 15€ / deca (4-12 godina) 6€,
– Luvr – 17€ stalna postavka (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum,
– Versaj – 10€ (prevoz+vodič van dvorca)- minimum 30 osoba. Ulaznica za dvorac bez parkova i Trijanona 19,5€ (do 18 godina besplatno sa obaveznom rezervacijom termina i pasošem kao dokazom za datum rođenja). Kupovina karata je isključivo online za odgovarajući datum. Ulaz u parkove se plaća na licu mesta zavisno od sezone.
– Diznilend– 10€ (prevoz) – minimum 30 osoba. Kupovina ulaznica je isključivo online za odgovarajući datum (1 dan i ulaz u 1 park) i cena zavisi od termina ulaska,
– Dvorac Fontenblo – odrasli 35€ / deca do 18 godina 20€- minimum 30 osoba. U cenu su uračunati prevoz, vodič i ulaznice za dvorac (veliki apartman i muzej Napoleona I, ulaz u parkove dvorca),
Prevoz metroom– oko 2€ po vožnji, kupuje se individualno na licu mesta,
Bled– prevoz gradskim autobusom na liniji Radovljica-Bled oko 2€ po osobi, kupuje se na licu mesta jedan pravac.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
*SVE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA SU PODLOŽNE PROMENI DO POLASKA NA PUT. TRENUTNO STANJE NA TRŽIŠTU, USLOVLJENO VELIKIM POSKUPLJENJIMA I INFLACIJOM U EVROPI, NE DOZVOLJAVA DA AGENCIJA GARANTUJE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA U TRENUTKU POTPISIVANJA UGOVORA O PUTOVANJU!
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: