Vila Agyra, Limenaria

Udaljenost od plaže: 100m

 • TV
 • Wi-Fi
 • AC
 • Parking
Aranžman uključuje:
 • prevoz autobusom turisticke klase (audio/video oprema, AC), na relaciji Beograd-Tasos-Beograd, prevoz trajektom na relaciji
 • Keramoti-Limena-Keramoti
 • smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja,
 • usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
Aranžman ne uključuje:
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 •  obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
 •  fakultativne izlete,
 •  individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.
Organizator puta: Uz ovaj program putovanja važe opšti uslovi putovanja TA Omni tours Licenca OTP 59/220 A35. TA Fun Travel Niš je ovlašćeni subagent.

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 15:00 h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak na Tasos u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00 h). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd, na turistički terminal, u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 15:00 h, a iz Niša – sa parkinga kod Tempa u 18:00 h.

Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera:

– iz Novog Sada – sa parkinga hotela “Sajam”, sa polaskom u 13:00 h– uz doplatu od 20 eur po osobi,

– iz Vršca – sa parkinga hotela “Srbija”, sa polaskom u 13:00 h – uz doplatu od 20 eur po osobi,

– iz Zrenjanina – sa parkinga ispred Autobuske stanice, sa polaskom u 13:00 h – uz doplatu od 20 eur po osobi.

Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika, osim ako agencija za odredjene polaske ne donese drugačiju odluku!

Povratak sa Tasosa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).

Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate).

Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

Cena autobuskog prevoza za odrasle – povratna autobuska karta iznosi 60 eur, a za decu do 12 godina karta je 50 eur.

Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 45 eur za sve putnike (za odrasle i za decu). Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište. Cena autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste smeštaj objavljena je u posebnom cenovniku ovlašćenog prevoznika.

POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

– deca do 2 godine –gratis u zajedničkom ležaju i nemaju sedište u autobusu,

– deca od 2 do 7 godina – gratis u zajedničkom ležaju, plaća cenu od 50 eur (autobuska karta ) i ima sedište u autobusu,

– deca od 2 do 12 godina na sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na ukupnu cenu paket aranžmana po osobi,

– doplata za 1/1 studio/apartman – 70% od ukupne cene paket aranžmana.

Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu paket aranžmana. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

U smenama sa * u slučaju sopstvenog prevoza cena se ne umanjuje, kao i u slučaju spajanja smena sa *.

U slucaju spajanja smena bez * cena aranzmana po osobi se umanjuje 35 eur za drugu smenu.

Podeli: