Berlin Nova Godina 2024

Program putovanja:

Berlin – Nova godina 2023

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

29. DECEMBAR 2022. – 03. JANUAR 2023.

1.dan – 29. decembar 2022. (četvrtak) BEOGRAD – Berlin:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u poslepodnevnim časovima (okvirno oko 16h). Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Slovačke i Češke, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

2. dan – 30. decembar 2022. (petak) BERLIN:

Stizanje u Berlin u jutarnjim časovima. Krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Smeštanje u hotel. Nakon toga sledi slobodno vreme. Uveče odlazak na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan – 31. decembar 2022. (subota) PRAG:

Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta – panoramsko razgledanje Berlina: Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar placa krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, predviđeno je slobodno vreme za individualno istraživanje ovog fascinantnog grada. Povratak u hotel. Žurka u nekom od klubova i doček Nove godine. Noćenje.

4.dan – 01. januar 2023. (nedelja) / BERLIN – Potsdam (fakultativno):

Doručak. Mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta u Potsdam, prestonicu Savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Fridriha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata). Povratak u Berlin. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan – 02. januar 2023. (ponedeljak) / Berlin – Češka – Mađarska:

Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje Berlina. Mogućnost fakultativnog odlazka na „Tropical island“ najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Polazak za Srbiju u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja.

6.dan – 03. januar 2023. (utorak) / BEOGRAD:

Dolazak u Srbiju u poslepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd).
 • 3 noćenja u 1/2 u hotelu Ibis Budget Berlin Alexanderplatz 2* u Berlinu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19,
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. Agencija zadržava pravo otkazivanja žurke u slučaju zabrane održavanja skupova radi loše epidemiološke situacije. Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca. Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika). Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
Podeli: