Budva Nova godina 2024

Program putovanja:

DAN 1. petak, 29.12.2023. /Niš-Kruševac-Kraljevo-Budva

Okupljаnje grupe na predviđenom parkingu građevinskog fakulteta u Nišu u 20h. Putovanje preko Kruševca, Trstenika, Kraljeva…Vožnja ka Budvi, uz usputne pauze za osveženje, odmor i granične formalnosti…

DAN 2. subota, 30.12.2023./ Budva

..dolazak u Budvu u prepodnevnim časovima. Kratka info tura “Budva na pjenu od mora“ za upoznavanje sa gradom. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme i početak priprema za doček na Tgru ispred Starog grada (Akademia bend, Dejan petrović Big Band i Aleksandra Prijović).  Noćenje.

DAN 3. nedelja, 31.01.2023./  Budva– Trebinje – Budva

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju pored mora ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trebinja. Obilazak Trebinja sa vodičem. Šetnja ulicama starog grada, „Trg Pesnika“ gde su platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu se nalaze brojni poklonika pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Obilazak Hercegovačke gračanice. Slobodno vreme u Trebinju. Povratak u Budvu. DOČEK NOVE 2024. GODINE NA TRGU ispred Starog grada uz tradicionalno bogat muzičko scenski spektakl u čitavom Starom gradu (Đorđe David&Death Saw feat Ivana Peters, Van Gogh, Toni Cetinski) do duboko u noć ili u nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Mogućnost odlaska u Kotor, na Trgu od oružja nastupa Severina. Noćenje.

DAN 4. ponedeljak, 01.01.2024/ Budva – Dubrovnik – Budva

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju pored mora ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Dubrovnika. Sledi kraći obilazak starog grada sa vodičem. Slobodno vreme za šetnju starim gradom. Povratak u kasnim popodnevnim časovima u Budvu. REPRIZA NOVOGODIŠNJE VEČERI NA TRGU ispred Starog grada (Marija Šerifović, Željko Joksimović i Nikola Rokvić) ili u nekoj od nekoj od diskoteka, restorana ili klubova. Mogućnost odlaska u Kotor, na Trgu od oružja nastupa Dino Merlin. Noćenje.

DAN 5. utorak, 02.01.2024./ Budva- Kotor – Porto Montenegro

Doručak. Slobodan dan u Budvi ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Kotor i Porto Montnegro. Polazak, kraća vožnja, potom, sledi razgled grada. Pauza za individualno razgledanje, šetnju, potom nastavak puta do Porto Montenegra- luksuznoj marini za jahte u Tivtu. Vreme za šetnju i osveženje u nekom od mnogobrojnih restorana i caffea. Povratak u Budvu u popodnevnim časovima. Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Vožnja uz pauze radi odmora, osveženja i graničnih formalnosti.

DAN 6. sreda, 03.01.2024./ Niš

…očekivani dolazak na mesto polaska u Niš i ostale gradove u jutarnjim časovima (zavisno od gužve u saobraćaju, zadržavanjima na granici). Kraj programa.

* organizovan prevoz modernim turističkim autobusom po programu,

* 3 noćenja sa doručkom u pansionu Rio Budva u 1/2 ili 1/2+1 sobama,

* usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta

* individualne troškove putnika, ekstra usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* obavezna doplata za boravišnu taksu, 3€ za sve vreme boravka (plaća se u agenciji)

* ulaznice za mesta koja se posećuju,

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

* troškove fakulatativnih izleta, Trebinje (25€), Dubrovnik (35€), Kotor & Porto Montenegro (15€)

* ulaznice i rezervacije restorana, diskobarova za Doček i reprizu (moguća na upit).

Doplate za jednokrevetnu sobu: 70€

Odbitak za sopstveni prevoz: 20€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa , zavise od broja prijavljenih putnika i u organizaciji su lokalnog inopartnera. Cena se sastoji od troškova rezervacije, organizacije, troškova prevoza, angažovanih vodiča…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti, vremenskih prilika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika. Za manji broj, organizaotor može ponuditi zainteresovanim putnicima, korigovanu cenu, ili ponuditi istu ili korigovanu cenu, koristeći gradski/međugradski javni saobraćaj.

Trebinje (25€), Dubrovnik (35€), Kotor & Porto Montenegro (15€)

Podeli: