Brioni Dan zaljubljenih

Program putovanja:

1. DAN: Čačak – Beograd – Pula (putovanje Istra Dan zaljubljenih)

Polazak iz Čačka u 19:30. Polazak sa Novog Beograda (kod Skejt parka, pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće) u 21:30 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska).  Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN: Pula (putovanje Istra Dan zaljubljenih)

U jutarnjim časovima dolazak u Pulu. Pešačka tura sa lokalnim vodičem kroz najinteresantnije znamenitosti drevne Pule: Pulska Arena, Avgustov Hram, Slavoluk Sergijevaca – Zlatna vrata, Đardini… Slobodno vreme za ručak i kafu. Smeštaj u hotel. Odmor u hotelu. Noćenje.

3. DAN: Pula – Brioni – Pula (Istra Dan zaljubljenih)

Doručak. Fakultativni izlet na Brione:
U prepodnevnim časovima polazak za Fažanu, gde ostavljamo autobus i odakle nas trajekt vodi ka Brionima.
– obilazak Velikog Briona u trajanju oko 3 sata; izvodi se delimično peške, a delimično panoramskim vozom, u pratnji lokalnog vodiča. Posećuje se safari park, golf teren, crkva Sv. Germana, izložba prirodnih nauka, foto izložba Tito na Brionima, Botanički vrt..…
– Kuća za brodice
Povratak u Pulu. Slobodno vreme. Noćenje.

4. DAN: Pula – (Rovinj, fakultativno)- Opatija – Rijeka (Istra Dan zaljubljenih)

Doručak. Odjava iz hotela. Fakultativni izlet do Rovinja. Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – Tržnica, Balbijev luk, Ulica Grisia, Crkva sv.Eufemije, Gradske zidine, Stari grad. Povratak po ostatak grupe u Pulu i polazak na putovanje do Opatije. Slobodno vreme za kafu i šetnju u Opatiji. Nastavak puta ka Rijeci. Slobodno vreme za samostalni obilazak grada. Predlažemo – riječki korzo, katedrala Sv. Vida, gradski toranj, crkva Sv. gospe Lurdske… Slobodno vreme do večernjih časova kada je planiran povratak za Beograd i Čačak.

5. DAN: Rijeka – Beograd – Čačak (Istra Dan zaljubljenih)

Dolazak u Beograd/Čačak u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Smeštaj u hotelu Veli Jože 2* u centru Pule, na samo 10 minuta hoda od Giardina i tržnice. Usluga na bazi dva noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni), Hotel veli Jože se konstantno renovira, i uz velike sobe, ima nov nameštaj, LCD u svakoj sobi, Klima uređaj, Wi-Fi, i i u daleko je boljem  stanju nego hoteli sa 3* u okolini Pule.
– Smeštaj u 1/2 , 1/2+1 sobama,
– Boravišnu taksu
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Uslugu lokalnog vodiča u Puli,
– Troškove organizacije putovanja.

  • Fakultative izlete
  • Individualne troskove putnika,
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje.

– Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 65 € u hotelu Veli Jože 2*
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD (minimalan broj za realizaciju transfera je 4); iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za relaizaciju 2 putnika), za polaske iz Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),

Fakultativni izleti :
– Obilazak Rovinja sa lokalnim vodičem – 15 €
– Obilazak Velikog Briona (pešačka tura + panoramski voz + lokalni vodič) – 40 €, uključuje Povratnu kartu za brodić u Fažana – Brioni – Fažana, – Propusnice za NP Brioni, izlet delimično peške, a većim delom panoramskim vozom i uz lokalnog vodiča. Posetite prirodu Briona, safari park, golf teren, crkvu Sv. Germana, prirodnjačku izložbu, izložbu fotografija Tito na Brionima, Botaničku baštu…..
– Obilazak Arene u Puli sa lokalnim vodičem – 15 €

*Sve cene fakultativnih izleta u programu Istra Dan zaljubljenih podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

Napomene u vezi fakultativnih izleta na putovanju ISTRA DAN ZALJUBLJENIH :

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

Podeli: