Hotel Olympic Beach

Udaljenost od plaže: 30m

  • Wi-Fi
  • AC
  • Lift
  • Peškiri
Aranžman uključuje:
  • Smeštaj na bazi polupansiona( doručak i večera) za uplaćeni broj noćenja
Aranžman ne uključuje:
  • boravišna taksa 1,5eur dnevno po smeštajnoj jedinici -plaća se na recepciji hotela,
  • prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele
  • međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu),
  • osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga,
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu,
  • hrana,
  • dodatne usluge (izbor sprata ili sedišta u autobusu) kao i programom nenavedene usluge,
  • individualni i ostali troškovi putnika
Organizator puta: Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TA HELT, Licenca 194/2021. Fun Travel je ovlašćeni subagent.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 5/10. dan: Nei Pori – dolazak autobusa/sopstveni prevoz, ulazak u sobe  u 14h, smeštaj, večera, noćenje.

6/11. dan: Nei Pori – doručak,  napuštanje objekta u 10h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12. dan: Srbija – Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga

 

         Smeštaj u hotel: Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od strane agencije.

         Prijava je prvog dana od 14:0Oh, dok je odjava poslednjeg dana u 10:00h, o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

         Doručak u periodu 07:30-09:30., večera u periodu 19:00-20:30.

         Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji.

         Boravišna taksa 1,5eur po noćenju po smeštajnoj jedinici -plaća se na recepciji hotela.

NAPOMENA: boravišna taksa 1.5 eura po danu po smeštajnoj jedinici nije uključena u cenu i plaća se na recepciji hotela prilikom dolaska.

Program GRČKA IZ VAŠEG MESTA obuhvata transfer mini busom, kombijem ili putničkim automobilom iz mesta putnika (mesta iz tabele autobuskog prevoza) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane destinacije uz jedno ili dva presedanja. Transferi do i od Novog Sada/Beograda/Niša/mesta iz tabele autobuskog prevoza mogu biti realizovani mini-busom, kombijem ili putničkim automobilom. Za organizaciju transfera do i od Novog Sada/Beograda/Niša/mesta iz tabele autobuskog prevoza ili do lokacije gde grupu preuzima autobus, minimalan broj putnika za realizaciju transfera je 5 putnika. Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.

Polazak autobuskog prevoza je dan pre početka aranžmana iz tabele. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji dan pre polaska.

Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), posebne potrebe putnika, uplatu rezervacije sedišta, kao i vreme uplate aranžmana. Ukoliko putnici imaju želju da odaberu sedište ili spratnost u autobusu, to je moguće uz doplatu od 20 eura po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju isključivo prilikom prijave za aranžman i imaju prednost u odnosu da redosled prijave.

Podeli: